Jan van As
Shopping cart 0 items
0
  • Visit
  • News
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • EN
    • Nederlands
Jan van As
Log In Register
  • Home
  • Categories
    • Go back
    • fresh fish
      • fresh fish
      • Show all from fresh fish
      • Flat Fish
      • Tuna
      • Mollusc
      • White Fish
      • Salmon
    • Shellfish and Crustacean
      • Shellfish and Crustacean
      • Show all from Shellfish and Crustacean
      • Scallops
      • Shrimps/ Gamba
      • Crabs
      • Lobster
      • Mussels
      • Oysters
      • Others
      • Clams
    • Smoked Fish
      • Smoked Fish
      • Show all from Smoked Fish
      • Trout
      • Mackerel
      • Others
      • Eel
      • Salmon
    • Frozen
      • Frozen
      • Show all from Frozen
      • Convenience
      • Shrimps / Gamba
      • Smoked products
      • Shellfish and Crustacean
      • Fresh Fish
      • Mollusc
    • preserves / others / Sushi
      • preserves / others / Sushi
      • Show all from preserves / others / Sushi
      • Others
      • Sushi & Sushi products
      • Sea vegetables
      • Marinated
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Show all from Shockfresh
      • Blue fin tuna
      • Yellow fin tuna
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Show all from Asian Fish Market
      • Bluefin tuna Shockfresh
      • Shrimps / Gamba
      • Others/packaging
      • Sushi & Sushi products
      • Yellowfin Tuna Shockfresh
      • Yellowfin Tuna Fresh
    • Caviar
      • Caviar
      • Show all from Caviar
      • Caviar (real ones)
      • Roe
      • Imitation Caviar
    • Fish and Innovation
    • Vegan
  • fresh fish
    • fresh fish
    • Show all from fresh fish
    • Flat Fish
    • Tuna
    • Mollusc
    • White Fish
    • Salmon
  • Shellfish and Crustacean
    • Shellfish and Crustacean
    • Show all from Shellfish and Crustacean
    • Scallops
    • Shrimps/ Gamba
    • Crabs
    • Lobster
    • Mussels
    • Oysters
    • Others
    • Clams
  • Smoked Fish
    • Smoked Fish
    • Show all from Smoked Fish
    • Trout
    • Mackerel
    • Others
    • Eel
    • Salmon
  • Frozen
    • Frozen
    • Show all from Frozen
    • Convenience
    • Shrimps / Gamba
    • Smoked products
    • Shellfish and Crustacean
    • Fresh Fish
    • Mollusc
  • preserves / others / Sushi
    • preserves / others / Sushi
    • Show all from preserves / others / Sushi
    • Others
    • Sushi & Sushi products
    • Sea vegetables
    • Marinated
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Show all from Shockfresh
    • Blue fin tuna
    • Yellow fin tuna
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Show all from Asian Fish Market
    • Bluefin tuna Shockfresh
    • Shrimps / Gamba
    • Others/packaging
    • Sushi & Sushi products
    • Yellowfin Tuna Shockfresh
    • Yellowfin Tuna Fresh
  • Caviar
    • Caviar
    • Show all from Caviar
    • Caviar (real ones)
    • Roe
    • Imitation Caviar
  • Fish and Innovation
  • Vegan
  •  
  • Visit
  • News
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Log In
  • Register
  • EN
    • Go back
    • Nederlands
Europese kreeft

Europese kreeft

De Europese kreeft staat in de Spotlight en is op z'n best vanaf september tot en met mei!

Read More
April | in de spotlight; Sepia

April | in de spotlight; Sepia

Sepia is een inktvisachtige en wordt ook wel zeekat genoemd.

Read More
Maart | in de spotlight Hollandse garnaal

Maart | in de spotlight Hollandse garnaal

De Hollandse garnaal kennen we allemaal wel van de traditionele garnalencocktail. En hoewel dat best lekker kan zijn, is er nog ve

Read More
De verwerking van Unagi Kabayaki

De verwerking van Unagi Kabayaki

Read More
Februari | In de spotlight; roodbaars

Februari | In de spotlight; roodbaars

Roodbaars heeft een grote familie en behoort tot de orde van de schorpioenvissen. De familie van de roodbaars kent meerdere soorte

Read More
Januari | In de spotlight; kabeljauw

Januari | In de spotlight; kabeljauw

2022 staat in het teken van de Noordzeevis. Kabeljauw is een vis die veel in de gebieden in en rondom de Noordzee zwemt.

Read More
Hoe bestel ik makkelijk vis uit het juiste seizoen?

Hoe bestel ik makkelijk vis uit het juiste seizoen?

Op onze website kun je op verschillende manieren zien of een vis in het seizoen is.

Read More
De verwerking van Yellowfin tonijn en Wakamé zeewiersalade

De verwerking van Yellowfin tonijn en Wakamé zeewiersalade

De yellowfin tonijn en de zeewiersalade Goma Wakamé zijn op dit moment onze ‘Best Choice’ van de Asian Fish Market. Om iets meer t

Read More
Spotlight november | kreeft

Spotlight november | kreeft

Langs de kustlijn van Amerika en Canada tref je veel kreeften aan. Beide landen zijn de grootste producenten ter wereld betreffend

Read More
Spotlight oktober | schelvis

Spotlight oktober | schelvis

Schelvis is een familielid van de kabeljauw en schelvis uit de Noorse wateren kan wel een meter worden.

Read More
Spotlight september | Noordzee krab

Spotlight september | Noordzee krab

De Noordzee Krab, ook wel bekend als de Brown Crab of de Tourteaux Crab. Hoe je hem ook noemt, dat hij lekker is weten we zeker!

Read More
De gekleurde viseitjes

De gekleurde viseitjes

De vrolijk gekleurde viseitjes in en op de sushi zien er altijd heel aantrekkelijk uit. Deze viseitjes heten Masago en zijn op dit

Read More
Spotlight augustus: bodemcultuur mosselen

Spotlight augustus: bodemcultuur mosselen

Bodemcultuur of hangcultuur mosselen? Hoe zit het ook alweer? Het seizoen van de bodemcultuurmosselen is weer begonnen. Tijd voor

Read More
Bon Chef!

Bon Chef!

Platvissen van elkaar onderscheiden is nog best een kunst. En dan hebben we het nog niet eens over het fileren.

Read More
Spotlight van de maand juli: schol!

Spotlight van de maand juli: schol!

De schol is bij de geboorte best een normale vis en ziet er rond uit. Pas als de schol gaat groeien veranderd zijn uiterlijk naar

Read More
Spotlight van de maand juni: heek!

Spotlight van de maand juni: heek!

Heek is in de noordelijke delen van Europa een ondergewaardeerde vis. Zonde vinden wij.

Read More
Surimisticks wat zijn dat eigenlijk?

Surimisticks wat zijn dat eigenlijk?

Dat er in surimisticks geen krab zit weten we allemaal... maar wat dan wel?

Read More
Spotlight april: Zeewolf!

Spotlight april: Zeewolf!

Zeewolf is een bizar ogende vis en heeft een monsterlijk uiterlijk die geen gelijkenis kent.

Read More
Masterclass 'Noordzeevis" Jef Schuur x Jan van As

Masterclass 'Noordzeevis" Jef Schuur x Jan van As

Bij Versvishandel Jan van As draait het niet alleen maar om vis verkopen. Kennis delen, met oog voor de toekomst, is een belangrij

Read More
Exotische vis | Tonijn, Hamachi, Rode Mul, Zonnevis | Uitleg en bereiding

Exotische vis | Tonijn, Hamachi, Rode Mul, Zonnevis | Uitleg en bereiding

Bon Chef! is terug 📺 En hoe! In deze gloednieuwe aflevering krijg je een workshop vis voor gevorderden. Onze visspecialist showt

Read More
Spotlight maart: Solt Hollandse garnaal

Spotlight maart: Solt Hollandse garnaal

Jan van As werkt al een aantal jaren nauw samen met de vissers van Solt. De mannen van Solt hebben een eerlijk en goed verhaal, le

Read More
Skrei, een zich elk jaar herhalend wonder

Skrei, een zich elk jaar herhalend wonder

Skrei, een zich elk jaar herhalend wonder

Read More
De bluefin tonijn van 'kop tot staart'

De bluefin tonijn van 'kop tot staart'

Bluefin tonijn, de 'big boss' van de zee! De Bluefin is de meest exclusieve tonijnsoort die er is. Een bijzonder groot beest, hi

Read More
Spotlight van de maand "Zeeduivel"

Spotlight van de maand "Zeeduivel"

Soms zijn er van die vissen die zelfs dood je nog aan het schrikken kunnen maken. Een daarvan is de zeeduivel, een monsterlijke ve

Read More
Rondvis: Kabeljauw fileren en 4 bereidingen | Bon Chef! producten & technieken

Rondvis: Kabeljauw fileren en 4 bereidingen | Bon Chef! producten & technieken

Altijd beet met kabeljauw op je EGG! Kabeljauw is een allemansvriend. Wie wordt er nou niet blij van een bakje kibbeling? Jakob D

Read More

Refine

Contact Details

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90
E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Werken bij Jan van As
  • Cookie settings
  • Specificaties PS in Foodservice

Certificates

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Newsletter

Via the newsletter you are always informed of the latest offers, promotions and the latest news.
  • © Jan van As. All right reserved.
  • Terms and Conditions
  • Privacy Policy

My Account

Forgot your password?

Back to Top