Jan van As
Winkelwagen 0 Producten
0
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • NL
    • English
Jan van As
Inloggen Registreren
  • Home
  • Categorieën
    • Go back
    • Verse vis
      • Verse vis
      • Toon alles van Verse vis
      • Platvissen
      • Tonijn
      • Weekdieren
      • Witvis
      • Zalm
    • Schaal- & Schelpdieren
      • Schaal- & Schelpdieren
      • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
      • Coquilles
      • Garnalen
      • Krabben
      • Kreeften
      • Mosselen
      • Oesters
      • Overigen
      • Schelpen
    • Gerookte producten
      • Gerookte producten
      • Toon alles van Gerookte producten
      • Forel
      • Makreel
      • Overigen
      • Paling
      • Zalm
    • Diepvries
      • Diepvries
      • Toon alles van Diepvries
      • Convenience
      • Garnalen
      • Gerookte producten
      • Schaal- & schelpdieren
      • Verse vis
      • Weekdieren
    • Conserven / overigen /sushi
      • Conserven / overigen /sushi
      • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
      • Overigen
      • Sushi & Sushiproducten
      • Zeegroenten
      • Zuurwaren
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Toon alles van Shockfresh
      • Bluefin tonijn
      • Yellowfin tonijn
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Toon alles van Asian Fish Market
      • Bluefin shockfresh
      • Garnalen
      • Overigen / verpakkingen
      • Sushi en Sushiproducten
      • Yellowfin shockfresh
      • Yellowfin vers
    • Kaviaar
      • Kaviaar
      • Toon alles van Kaviaar
      • Caviaar (echte kaviaar)
      • Eitjes
      • Imitatie kaviaar
    • Vis&Innovatie
    • Vegan
  • Verse vis
    • Verse vis
    • Toon alles van Verse vis
    • Platvissen
    • Tonijn
    • Weekdieren
    • Witvis
    • Zalm
  • Schaal- & Schelpdieren
    • Schaal- & Schelpdieren
    • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
    • Coquilles
    • Garnalen
    • Krabben
    • Kreeften
    • Mosselen
    • Oesters
    • Overigen
    • Schelpen
  • Gerookte producten
    • Gerookte producten
    • Toon alles van Gerookte producten
    • Forel
    • Makreel
    • Overigen
    • Paling
    • Zalm
  • Diepvries
    • Diepvries
    • Toon alles van Diepvries
    • Convenience
    • Garnalen
    • Gerookte producten
    • Schaal- & schelpdieren
    • Verse vis
    • Weekdieren
  • Conserven / overigen /sushi
    • Conserven / overigen /sushi
    • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
    • Overigen
    • Sushi & Sushiproducten
    • Zeegroenten
    • Zuurwaren
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Toon alles van Shockfresh
    • Bluefin tonijn
    • Yellowfin tonijn
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Toon alles van Asian Fish Market
    • Bluefin shockfresh
    • Garnalen
    • Overigen / verpakkingen
    • Sushi en Sushiproducten
    • Yellowfin shockfresh
    • Yellowfin vers
  • Kaviaar
    • Kaviaar
    • Toon alles van Kaviaar
    • Caviaar (echte kaviaar)
    • Eitjes
    • Imitatie kaviaar
  • Vis&Innovatie
  • Vegan
  •  
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Inloggen
  • Registreren
  • NL
    • Go back
    • English
Maart | Zeewolf in de Spotlight

Maart | Zeewolf in de Spotlight

De zeewolf, ook wel bekend als de Atlantische wolfvis, is een grote en opvallende vis die voorkomt in de noordelijke Atlantische O

Lees meer
Europese kreeft

Europese kreeft

De Europese kreeft staat in de Spotlight en is op z'n best vanaf september tot en met mei!

Lees meer
April | in de spotlight; Sepia

April | in de spotlight; Sepia

Sepia is een inktvisachtige en wordt ook wel zeekat genoemd.

Lees meer
Maart | in de spotlight Hollandse garnaal

Maart | in de spotlight Hollandse garnaal

De Hollandse garnaal kennen we allemaal wel van de traditionele garnalencocktail. En hoewel dat best lekker kan zijn, is er nog ve

Lees meer
De verwerking van Unagi Kabayaki

De verwerking van Unagi Kabayaki

Lees meer
Februari | In de spotlight; roodbaars

Februari | In de spotlight; roodbaars

Roodbaars heeft een grote familie en behoort tot de orde van de schorpioenvissen. De familie van de roodbaars kent meerdere soorte

Lees meer
Januari | In de spotlight; kabeljauw

Januari | In de spotlight; kabeljauw

2022 staat in het teken van de Noordzeevis. Kabeljauw is een vis die veel in de gebieden in en rondom de Noordzee zwemt.

Lees meer
Hoe bestel ik makkelijk vis uit het juiste seizoen?

Hoe bestel ik makkelijk vis uit het juiste seizoen?

Op onze website kun je op verschillende manieren zien of een vis in het seizoen is.

Lees meer
De verwerking van Yellowfin tonijn en Wakamé zeewiersalade

De verwerking van Yellowfin tonijn en Wakamé zeewiersalade

De yellowfin tonijn en de zeewiersalade Goma Wakamé zijn op dit moment onze ‘Best Choice’ van de Asian Fish Market. Om iets meer t

Lees meer
Spotlight november | kreeft

Spotlight november | kreeft

Langs de kustlijn van Amerika en Canada tref je veel kreeften aan. Beide landen zijn de grootste producenten ter wereld betreffend

Lees meer
Spotlight oktober | schelvis

Spotlight oktober | schelvis

Schelvis is een familielid van de kabeljauw en schelvis uit de Noorse wateren kan wel een meter worden.

Lees meer
Spotlight september | Noordzee krab

Spotlight september | Noordzee krab

De Noordzee Krab, ook wel bekend als de Brown Crab of de Tourteaux Crab. Hoe je hem ook noemt, dat hij lekker is weten we zeker!

Lees meer
De gekleurde viseitjes

De gekleurde viseitjes

De vrolijk gekleurde viseitjes in en op de sushi zien er altijd heel aantrekkelijk uit. Deze viseitjes heten Masago en zijn op dit

Lees meer
Spotlight augustus: bodemcultuur mosselen

Spotlight augustus: bodemcultuur mosselen

Bodemcultuur of hangcultuur mosselen? Hoe zit het ook alweer? Het seizoen van de bodemcultuurmosselen is weer begonnen. Tijd voor

Lees meer
Bon Chef!

Bon Chef!

Platvissen van elkaar onderscheiden is nog best een kunst. En dan hebben we het nog niet eens over het fileren.

Lees meer
Spotlight van de maand juli: schol!

Spotlight van de maand juli: schol!

De schol is bij de geboorte best een normale vis en ziet er rond uit. Pas als de schol gaat groeien veranderd zijn uiterlijk naar

Lees meer
Spotlight van de maand juni: heek!

Spotlight van de maand juni: heek!

Heek is in de noordelijke delen van Europa een ondergewaardeerde vis. Zonde vinden wij.

Lees meer
Surimisticks wat zijn dat eigenlijk?

Surimisticks wat zijn dat eigenlijk?

Dat er in surimisticks geen krab zit weten we allemaal... maar wat dan wel?

Lees meer
Spotlight van de maand ''Zeebaars''

Spotlight van de maand ''Zeebaars''

Lijn gevangen wilde zeebaars nu ook in het groen!

Lees meer
Spotlight april: Zeewolf!

Spotlight april: Zeewolf!

Zeewolf is een bizar ogende vis en heeft een monsterlijk uiterlijk die geen gelijkenis kent.

Lees meer
Masterclass 'Noordzeevis" Jef Schuur x Jan van As

Masterclass 'Noordzeevis" Jef Schuur x Jan van As

Bij Versvishandel Jan van As draait het niet alleen maar om vis verkopen. Kennis delen, met oog voor de toekomst, is een belangrij

Lees meer
Exotische vis | Tonijn, Hamachi, Rode Mul, Zonnevis | Uitleg en bereiding

Exotische vis | Tonijn, Hamachi, Rode Mul, Zonnevis | Uitleg en bereiding

Bon Chef! is terug 📺 En hoe! In deze gloednieuwe aflevering krijg je een workshop vis voor gevorderden. Onze visspecialist showt

Lees meer
Spotlight maart: Solt Hollandse garnaal

Spotlight maart: Solt Hollandse garnaal

Jan van As werkt al een aantal jaren nauw samen met de vissers van Solt. De mannen van Solt hebben een eerlijk en goed verhaal, le

Lees meer
Skrei, een zich elk jaar herhalend wonder

Skrei, een zich elk jaar herhalend wonder

Skrei, een zich elk jaar herhalend wonder

Lees meer
De bluefin tonijn van 'kop tot staart'

De bluefin tonijn van 'kop tot staart'

Bluefin tonijn, de 'big boss' van de zee! De Bluefin is de meest exclusieve tonijnsoort die er is. Een bijzonder groot beest, hi

Lees meer
Spotlight van de maand "Zeeduivel"

Spotlight van de maand "Zeeduivel"

Soms zijn er van die vissen die zelfs dood je nog aan het schrikken kunnen maken. Een daarvan is de zeeduivel, een monsterlijke ve

Lees meer
Rondvis: Kabeljauw fileren en 4 bereidingen

Rondvis: Kabeljauw fileren en 4 bereidingen

Altijd beet met kabeljauw op je EGG! | Bon Chef! producten & technieken Jakob Doorn werd door Big Green Egg Nederland uitgenodi

Lees meer

Verfijn op kenmerk

Contactgegevens

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90

E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Werken bij Jan van As
  • Cookie instellingen
  • Specificaties PS in Foodservice

Certificaten

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, exclusieve voordeelacties en het laatste nieuws.

© 2023 - Jan van As

Algemene voorwaarden Privacy Policy

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Terug naar boven