Jan van As
Winkelwagen 0 Producten
0
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • NL
    • English
Jan van As
Inloggen Registreren
  • Home
  • Categorieën
    • Go back
    • Verse vis
      • Verse vis
      • Toon alles van Verse vis
      • Platvissen
      • Tonijn
      • Weekdieren
      • Witvis
      • Zalm
    • Schaal- & Schelpdieren
      • Schaal- & Schelpdieren
      • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
      • Coquilles
      • Garnalen
      • Krabben
      • Kreeften
      • Mosselen
      • Oesters
      • Overigen
      • Schelpen
    • Gerookte producten
      • Gerookte producten
      • Toon alles van Gerookte producten
      • Forel
      • Makreel
      • Overigen
      • Paling
      • Zalm
    • Diepvries
      • Diepvries
      • Toon alles van Diepvries
      • Convenience
      • Garnalen
      • Gerookte producten
      • Schaal- & schelpdieren
      • Verse vis
      • Weekdieren
    • Conserven / overigen /sushi
      • Conserven / overigen /sushi
      • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
      • Overigen
      • Sushi & Sushiproducten
      • Zeegroenten
      • Zuurwaren
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Toon alles van Shockfresh
      • Bluefin tonijn
      • Yellowfin tonijn
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Toon alles van Asian Fish Market
      • Bluefin shockfresh
      • Bluefin vers
      • Garnalen
      • Overigen / verpakkingen
      • Sushi en Sushiproducten
      • Yellowfin shockfresh
      • Yellowfin vers
    • Kaviaar
      • Kaviaar
      • Toon alles van Kaviaar
      • Caviaar (echte kaviaar)
      • Eitjes
      • Imitatie kaviaar
    • Vis&Innovatie
    • Vegan
  • Verse vis
    • Verse vis
    • Toon alles van Verse vis
    • Platvissen
    • Tonijn
    • Weekdieren
    • Witvis
    • Zalm
  • Schaal- & Schelpdieren
    • Schaal- & Schelpdieren
    • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
    • Coquilles
    • Garnalen
    • Krabben
    • Kreeften
    • Mosselen
    • Oesters
    • Overigen
    • Schelpen
  • Gerookte producten
    • Gerookte producten
    • Toon alles van Gerookte producten
    • Forel
    • Makreel
    • Overigen
    • Paling
    • Zalm
  • Diepvries
    • Diepvries
    • Toon alles van Diepvries
    • Convenience
    • Garnalen
    • Gerookte producten
    • Schaal- & schelpdieren
    • Verse vis
    • Weekdieren
  • Conserven / overigen /sushi
    • Conserven / overigen /sushi
    • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
    • Overigen
    • Sushi & Sushiproducten
    • Zeegroenten
    • Zuurwaren
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Toon alles van Shockfresh
    • Bluefin tonijn
    • Yellowfin tonijn
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Toon alles van Asian Fish Market
    • Bluefin shockfresh
    • Bluefin vers
    • Garnalen
    • Overigen / verpakkingen
    • Sushi en Sushiproducten
    • Yellowfin shockfresh
    • Yellowfin vers
  • Kaviaar
    • Kaviaar
    • Toon alles van Kaviaar
    • Caviaar (echte kaviaar)
    • Eitjes
    • Imitatie kaviaar
  • Vis&Innovatie
  • Vegan
  •  
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Inloggen
  • Registreren
  • NL
    • Go back
    • English
December | Het avontuurlijke verhaal van de Coquille

December | Het avontuurlijke verhaal van de Coquille

Een van de parels uit de zee die zeker aandacht verdiend is de coquille. Coquilles, ook wel Sint Jakobsschelpen genoemd, staan bek

Lees meer
november spotlight | Snoekbaars 'een zoete parel'

november spotlight | Snoekbaars 'een zoete parel'

Snoekbaars stamt uit de grote familie der baars-achtige. Baars-achtige kunnen zowel in zoet als in zout water voorkomen.

Lees meer
Oktober spotlight | Schelvis in de keuken van de chef

Oktober spotlight | Schelvis in de keuken van de chef

Als chef-kok ben je altijd op zoek naar nieuwe ingrediënten om je menu op te frissen en je gasten te verrassen. Een vis die zeker

Lees meer
September | Schol; de perfecte vis voor avontuurlijke chefs

September | Schol; de perfecte vis voor avontuurlijke chefs

Met zijn verfijnde karakter en veelzijdigheid biedt schol een wereld aan mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten.

Lees meer
Augustus | ontdek de smaken van bodemcultuurmosselen

Augustus | ontdek de smaken van bodemcultuurmosselen

Bodemcultuurmosselen - een duurzame en heerlijke delicatesse die je gerechten naar een hoger niveau tilt.

Lees meer
Kaviaar: van wilde delicatesse naar Belgische topkwaliteit

Kaviaar: van wilde delicatesse naar Belgische topkwaliteit

Eeuwenlang werd kaviaar geassocieerd met een kostbare delicatesse afkomstig van wilde steuren uit de Kaspische Zee. Vandaag de dag

Lees meer
Juli |  'Roodbaars: een heerlijke vis met een kleurrijk verhaal'

Juli | 'Roodbaars: een heerlijke vis met een kleurrijk verhaal'

De roodbaars is niet alleen mooi om te zien, maar ook ontzettend lekker. Maak kennis met de smaakvolle wereld van de roodbaars.

Lees meer
Juni |  'de wondere wereld van de zeeduivel'

Juni | 'de wondere wereld van de zeeduivel'

De zeeduivel, ook bekend als de "lotte" of "monniksvis", is werkelijk een buitengewone vissoort die je niet mag missen! Met zijn m

Lees meer
Mei | Makreel

Mei | Makreel

Makreel komt uit de grote familie van de makreelachtigen waaronder ook de

Lees meer
Maart | Zeewolf in de Spotlight

Maart | Zeewolf in de Spotlight

De zeewolf, ook wel bekend als de Atlantische wolfvis, is een grote en opvallende vis die voorkomt in de noordelijke Atlantische O

Lees meer
Februari | Skrei

Februari | Skrei

Skrei is een benaming voor kabeljauw, beter gezegd een Noorse kabeljauw.

Lees meer
Hoe bestel ik makkelijk vis uit het juiste seizoen?

Hoe bestel ik makkelijk vis uit het juiste seizoen?

Op onze website kun je op verschillende manieren zien of een vis in het seizoen is.

Lees meer
Spotlight April | Tonijn Albacore

Spotlight April | Tonijn Albacore

De Albacore tonijn stamt uit de familie van de makreelachtige vissoorten.

Lees meer
Surimisticks wat zijn dat eigenlijk?

Surimisticks wat zijn dat eigenlijk?

Dat er in surimisticks geen krab zit weten we allemaal... maar wat dan wel?

Lees meer

Verfijn op kenmerk

Contactgegevens

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90

E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Werken bij Jan van As
  • Cookie instellingen
  • Specificaties PS in Foodservice

Certificaten

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, exclusieve voordeelacties en het laatste nieuws.

© 2023 - Jan van As

Algemene voorwaarden Privacy Policy

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Terug naar boven