Jan van As
Winkelwagen 0 Producten
0
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • NL
    • English
Jan van As
Inloggen Registreren
  • Home
  • Categorieën
    • Go back
    • Verse vis
      • Verse vis
      • Toon alles van Verse vis
      • Platvissen
      • Tonijn
      • Weekdieren
      • Witvis
      • Zalm
    • Schaal- & Schelpdieren
      • Schaal- & Schelpdieren
      • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
      • Coquilles
      • Garnalen
      • Krabben
      • Kreeften
      • Mosselen
      • Oesters
      • Overigen
      • Schelpen
    • Gerookte producten
      • Gerookte producten
      • Toon alles van Gerookte producten
      • Forel
      • Makreel
      • Overigen
      • Paling
      • Zalm
    • Diepvries
      • Diepvries
      • Toon alles van Diepvries
      • Convenience
      • Garnalen
      • Gerookte producten
      • Schaal- & schelpdieren
      • Verse vis
      • Weekdieren
    • Conserven / overigen /sushi
      • Conserven / overigen /sushi
      • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
      • Overigen
      • Sushi & Sushiproducten
      • Zeegroenten
      • Zuurwaren
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Toon alles van Shockfresh
      • Yellowfin tonijn
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Toon alles van Asian Fish Market
      • Bluefin vers
      • Garnalen
      • Overigen / verpakkingen
      • Sushi en Sushiproducten
      • Yellowfin shockfresh
      • Yellowfin vers
    • Kaviaar
      • Kaviaar
      • Toon alles van Kaviaar
      • Caviaar (echte kaviaar)
      • Eitjes
      • Imitatie kaviaar
    • Vis&Innovatie
    • Vegan
  • Verse vis
    • Verse vis
    • Toon alles van Verse vis
    • Platvissen
    • Tonijn
    • Weekdieren
    • Witvis
    • Zalm
  • Schaal- & Schelpdieren
    • Schaal- & Schelpdieren
    • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
    • Coquilles
    • Garnalen
    • Krabben
    • Kreeften
    • Mosselen
    • Oesters
    • Overigen
    • Schelpen
  • Gerookte producten
    • Gerookte producten
    • Toon alles van Gerookte producten
    • Forel
    • Makreel
    • Overigen
    • Paling
    • Zalm
  • Diepvries
    • Diepvries
    • Toon alles van Diepvries
    • Convenience
    • Garnalen
    • Gerookte producten
    • Schaal- & schelpdieren
    • Verse vis
    • Weekdieren
  • Conserven / overigen /sushi
    • Conserven / overigen /sushi
    • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
    • Overigen
    • Sushi & Sushiproducten
    • Zeegroenten
    • Zuurwaren
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Toon alles van Shockfresh
    • Yellowfin tonijn
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Toon alles van Asian Fish Market
    • Bluefin vers
    • Garnalen
    • Overigen / verpakkingen
    • Sushi en Sushiproducten
    • Yellowfin shockfresh
    • Yellowfin vers
  • Kaviaar
    • Kaviaar
    • Toon alles van Kaviaar
    • Caviaar (echte kaviaar)
    • Eitjes
    • Imitatie kaviaar
  • Vis&Innovatie
  • Vegan
  •  
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Inloggen
  • Registreren
  • NL
    • Go back
    • English

SEIZOEN • INSPIRATIE • INNOVATIE

MENUCATCH GEROOKTE ZALM
BESTEL DE MENUCATCH VAN DEZE MAAND

100% BELGISCH, 100% NATUURLIJK

ROYAL BELGIAN CAVIAR
MEER INFORMATIE
Meer info?
Meer info?
Meer info?
Meer info?

registreer je nu voor online bestellen

Registeren
IN DE SPOTLIGHT

SCHELVIS

Meer informatie

Over ons

Jouw gasten iets goeds voorzetten. Daar draait het om in jouw keuken. Je brengt gerechten op tafel die iets toevoegen aan het alledaagse: een subtiele combinatie, een mooie harmonie van smaken, uitzonderlijke kwaliteit, een bijzondere presentatie. Dat is jouw vak. Dat is jouw trots. Jouw kennis, ervaring en creativiteit zijn onontbeerlijk. Evenals basisproducten van de hoogste, constante kwaliteit. Daar moet je blind op kunnen vertrouwen. Elke dag dat je gasten aan tafel hebt. 

Wij helpen jou hier graag mee. Onze medewerkers zijn vakspecialisten die kwalitatieve, verse vis herkennen en waarderen. Ze hebben hart voor de zaak en het product: visliefhebbers pur sang. Dagelijks zijn zij het die bij iedere handeling de versheid en kwaliteit bewaken.

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Bij Ciel Bleu werken wij graag samen met Versvishandel Jan van As om duurzame verse vis van uitzonderlijke kwaliteit aan onze gasten te serveren. We werken uitsluitend met de beste producten en onze missie is om de smaak van de ingrediënten die we met zorg hebben uitgezocht ultiem tot zijn recht te laten komen. Mede dankzij onze samenwerking met Versvishandel Jan van As kunnen wij diner ervaringen op het hoogste niveau creëren.

Executive Chef Arjan Speelman  | Hotel Okura | Amsterdam
Executive Chef Arjan Speelman | Hotel Okura | Amsterdam

Top visleverancier met uitstekende kwaliteit en betrouwbaar. Vishandel Jan van As is meedenkend, persoonlijk en denkt in oplossingen. Op Van As kan je vertrouwen.

Chef-kok Luella Molenaar | Rue de la Plume | Alkmaar
Chef-kok Luella Molenaar | Rue de la Plume | Alkmaar

De vernieuwde website van Versvishandel Jan van As is een inspirerende omgeving vol met fantastische fotografie, super veel informatie over de seizoenen en je wordt als chef enorm geholpen met het duurzaam gebruiken van vis! Een unicum voor Nederland dat de kwaliteit van het bedrijf op alle vlakken zo wordt tentoongesteld. Niet alleen de beste vis maar ook de mooiste vis website!

Chef-kok Thomas Kooijman | Amsterdam
Chef-kok Thomas Kooijman | Amsterdam

Versvishandel Jan van As is al jaren lang mijn vaste vis leverancier, de persoonlijke benadering en interesse in je zaak en jou persoonlijk maakt hun echt tot een verlengstuk van je eigen onderneming! De kwaliteit is altijd perfect!

Eigenaar & Chefkok Raoul Bijlmakers | Eigenaar bij Zinc wine&dine | Roermond
Eigenaar & Chefkok Raoul Bijlmakers | Eigenaar bij Zinc wine&dine | Roermond

Nieuws & blogs

Menucatch juli | Bodemcultuurmosselen

Menucatch juli | Bodemcultuurmosselen

Vanaf 5 juli start het seizoen van de bodemcultuurmosselen! Nog even je geheugen opfrissen wat deze mossel zo bijzonder maakt? Lee

Lees meer
Uitstel verkoop "Hollandse Nieuwe"

Uitstel verkoop "Hollandse Nieuwe"

De start van het haringseizoen is uitgesteld tot vrijdag 23 juni. Dat betekent dat de veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieu

Lees meer
World Oceans Day 2023

World Oceans Day 2023

World Oceans Day is in het leven geroepen om iedereen eraan te herinneren hoe belangrijk de oceaan is in het dagelijks leven....

Lees meer
Oktober spotlight | Schelvis in de keuken van de chef

Oktober spotlight | Schelvis in de keuken van de chef

Als chef-kok ben je altijd op zoek naar nieuwe ingrediënten om je menu op te frissen en je gasten te verrassen. Een vis die zeker

Lees meer
De gekleurde viseitjes

De gekleurde viseitjes

De vrolijk gekleurde viseitjes in en op de sushi zien er altijd heel aantrekkelijk uit. Deze viseitjes heten Masago en zijn op dit

Lees meer
September | Schol; de perfecte vis voor avontuurlijke chefs

September | Schol; de perfecte vis voor avontuurlijke chefs

Met zijn verfijnde karakter en veelzijdigheid biedt schol een wereld aan mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten.

Lees meer

Verfijn op kenmerk

Contactgegevens

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90

E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Werken bij Jan van As
  • Cookie instellingen
  • Specificaties PS in Foodservice

Certificaten

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, exclusieve voordeelacties en het laatste nieuws.

© 2023 - Jan van As

Algemene voorwaarden Privacy Policy

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Terug naar boven