Categorieën
Verse vis Schaal- & Schelpdieren Gerookte producten Diepvries Conserven / overigen /sushi Steur Shockfresh Asian Fish Market Kaviaar Vis&Innovatie
Handige pagina’s
Winkelwagen bekijken Productvergelijking Bestellijsten bekijken Snel bestellen order maken
Login
Inloggen
Language
NL (active) EN
Jan van As
Winkelwagen 0 Producten
0
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • NL
    • English
Jan van As
Inloggen Registreren
  • Home
  • Categorieën
    • Go back
    • Verse vis
      • Verse vis
      • Toon alles van Verse vis
      • Platvissen
      • Tonijn
      • Weekdieren
      • Witvis
      • Zalm
    • Schaal- & Schelpdieren
      • Schaal- & Schelpdieren
      • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
      • Coquilles
      • Garnalen
      • Krabben
      • Kreeften
      • Mosselen
      • Oesters
      • Overigen
      • Schelpen
    • Gerookte producten
      • Gerookte producten
      • Toon alles van Gerookte producten
      • Forel
      • Makreel
      • Overigen
      • Paling
      • Zalm
    • Diepvries
      • Diepvries
      • Toon alles van Diepvries
      • Convenience
      • Garnalen
      • Gerookte producten
      • Schaal- & schelpdieren
      • Verse vis
      • Weekdieren
    • Conserven / overigen /sushi
      • Conserven / overigen /sushi
      • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
      • Overigen
      • Sushi & Sushiproducten
      • Zeegroenten
      • Zuurwaren
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Toon alles van Shockfresh
      • Bluefin tonijn
      • Yellowfin tonijn
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Toon alles van Asian Fish Market
      • Bluefin shockfresh
      • Bluefin vers
      • Garnalen
      • Overigen / verpakkingen
      • Sushi en Sushiproducten
      • Yellowfin shockfresh
    • Kaviaar
      • Kaviaar
      • Toon alles van Kaviaar
      • Caviaar (echte kaviaar)
      • Eitjes
      • Imitatie kaviaar
    • Vis&Innovatie
  • Verse vis
    • Verse vis
    • Toon alles van Verse vis
    • Platvissen
    • Tonijn
    • Weekdieren
    • Witvis
    • Zalm
  • Schaal- & Schelpdieren
    • Schaal- & Schelpdieren
    • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
    • Coquilles
    • Garnalen
    • Krabben
    • Kreeften
    • Mosselen
    • Oesters
    • Overigen
    • Schelpen
  • Gerookte producten
    • Gerookte producten
    • Toon alles van Gerookte producten
    • Forel
    • Makreel
    • Overigen
    • Paling
    • Zalm
  • Diepvries
    • Diepvries
    • Toon alles van Diepvries
    • Convenience
    • Garnalen
    • Gerookte producten
    • Schaal- & schelpdieren
    • Verse vis
    • Weekdieren
  • Conserven / overigen /sushi
    • Conserven / overigen /sushi
    • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
    • Overigen
    • Sushi & Sushiproducten
    • Zeegroenten
    • Zuurwaren
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Toon alles van Shockfresh
    • Bluefin tonijn
    • Yellowfin tonijn
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Toon alles van Asian Fish Market
    • Bluefin shockfresh
    • Bluefin vers
    • Garnalen
    • Overigen / verpakkingen
    • Sushi en Sushiproducten
    • Yellowfin shockfresh
  • Kaviaar
    • Kaviaar
    • Toon alles van Kaviaar
    • Caviaar (echte kaviaar)
    • Eitjes
    • Imitatie kaviaar
  • Vis&Innovatie
  •  
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Inloggen
  • Registreren
  • NL
    • Go back
    • English

SEIZOEN.INSPIRATIE.INNOVATIE.

OP KONINGSDAG ZIJN WIJ GESLOTEN!
Klik hier voor de terrassenactie Klik hier voor de brochure
Meer info?
Meer info?
Meer info?
Meer info?

registreer je nu voor online bestellen

Registeren
DEZE MAAND IN DE SPOTLIGHT

ZEEWOLF

Lees meer

Over ons

Jouw gasten iets goeds voorzetten. Daar draait het om in jouw keuken. Je brengt gerechten op tafel die iets toevoegen aan het alledaagse: een subtiele combinatie, een mooie harmonie van smaken, uitzonderlijke kwaliteit, een bijzondere presentatie. Dat is jouw vak. Dat is jouw trots. Jouw kennis, ervaring en creativiteit zijn onontbeerlijk. Evenals basisproducten van de hoogste, constante kwaliteit. Daar moet je blind op kunnen vertrouwen. Elke dag dat je gasten aan tafel hebt. 

Wij helpen jou hier graag mee. Onze medewerkers zijn vakspecialisten die kwalitatieve, verse vis herkennen en waarderen. Ze hebben hart voor de zaak en het product: visliefhebbers pur sang. Dagelijks zijn zij het die bij iedere handeling de versheid en kwaliteit bewaken.

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Bij Ciel Bleu werken wij graag samen met Versvishandel Jan van As om duurzame verse vis van uitzonderlijke kwaliteit aan onze gasten te serveren. We werken uitsluitend met de beste producten en onze missie is om de smaak van de ingrediënten die we met zorg hebben uitgezocht ultiem tot zijn recht te laten komen. Mede dankzij onze samenwerking met Versvishandel Jan van As kunnen wij diner ervaringen op het hoogste niveau creëren.

Executive Chef Onno Kokmeijer  | Hotel Okura | Amsterdam
Executive Chef Onno Kokmeijer | Hotel Okura | Amsterdam

Top visleverancier met uitstekende kwaliteit en betrouwbaar. Vishandel Jan van As is meedenkend, persoonlijk en denkt in oplossingen. Op Van As kan je vertrouwen.

Chef-kok Luella Molenaar | Rue de la Plume | Alkmaar
Chef-kok Luella Molenaar | Rue de la Plume | Alkmaar

De vernieuwde website van Versvishandel Jan van As is een inspirerende omgeving vol met fantastische fotografie, super veel informatie over de seizoenen en je wordt als chef enorm geholpen met het duurzaam gebruiken van vis! Een unicum voor Nederland dat de kwaliteit van het bedrijf op alle vlakken zo wordt tentoongesteld. Niet alleen de beste vis maar ook de mooiste vis website!

Chef-kok Thomas Kooijman | Bar Alt | Amsterdam
Chef-kok Thomas Kooijman | Bar Alt | Amsterdam

Versvishandel Jan van As is al jaren lang mijn vaste vis leverancier, de persoonlijke benadering en interesse in je zaak en jou persoonlijk maakt hun echt tot een verlengstuk van je eigen onderneming! De kwaliteit is altijd perfect!

Eigenaar & Chefkok Raoul Bijlmakers | Eigenaar bij Zinc wine&dine | Roermond
Eigenaar & Chefkok Raoul Bijlmakers | Eigenaar bij Zinc wine&dine | Roermond

Nieuws & blogs

Het seizoen van de Oosterschelde kreeft van start!

Het seizoen van de Oosterschelde kreeft van start!

Op donderdag 25 maart gaat het seizoen van de Oosterscheldekreeft weer van start. De Oosterschelde kreeft is verkrijgbaar tot 15 j

Lees meer
Hoe de nieuwe bestelsite werkelijkheid werd

Hoe de nieuwe bestelsite werkelijkheid werd

Maart 2021 – Na een fantastisch begin van 2020 lag door de sluiting van de horeca opeens het grootste gedeelte van ons mooie visbe

Lees meer
Terug naar de bakfiets

Terug naar de bakfiets

Het was het jaar 1945 waar Jan van As vanuit de Albert Cuypmarkt zijn eerste horecaklanten op de bakfiets leverde. Nu 70 jaar lat

Lees meer
Spotlight april: Zeewolf!

Spotlight april: Zeewolf!

Zeewolf is een bizar ogende vis en heeft een monsterlijk uiterlijk die geen gelijkenis kent.

Lees meer
Masterclass 'Noordzeevis

Masterclass 'Noordzeevis" Jef Schuur x Jan van As

Bij Versvishandel Jan van As draait het niet alleen maar om vis verkopen. Kennis delen, met oog voor de toekomst, is een belangrij

Lees meer
Exotische vis | Tonijn, Hamachi, Rode Mul, Zonnevis | Uitleg en bereiding

Exotische vis | Tonijn, Hamachi, Rode Mul, Zonnevis | Uitleg en bereiding

Bon Chef! is terug 📺 En hoe! In deze gloednieuwe aflevering krijg je een workshop vis voor gevorderden. Onze visspecialist showt

Lees meer

Verfijn op kenmerk

Contactgegevens

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90
E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Visit
  • Vacatures
  • Partner & Sponsoractiviteiten
  • Cookie instellingen

Certificaten

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, exclusieve voordeelacties en het laatste nieuws.

  • © Jan van As. All right reserved.
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy Policy

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Terug naar boven