Wat krijg je als partner:
• Neem deel aan ons partnerprogramma zoals masterclasses, inspiratiedagen en een partnerdag om andere partners te ontmoeten en kennis te delen.
• Gebruik het vis&seizoen logo op je menukaart en laat je gasten weten dat je je inzet voor duurzame vis op de kaart. Daarnaast kan je de Licenties van MSC-, ASC en viswijzer-logo gebruiken op je kaart.
• Je steunt de verduurzaming van de visserij, met jouw bijdrage kunnen we namelijk nog meer onderzoek doen.
• Je ontvangt een persoonlijk advies met alternatieven voor niet duurzame vissen zodat je steeds meer duurzame vis op de kaart hebt.
• Iedere maand ontvang je duurzaamheidsstatistieken waarbij je ziet hoeveel duurzame vis je inkoopt.
• Vis&Seizoen demo’s op maat voor uw team in VISIT
• Neem contact op voor menukaartadvies en varieer met de vis in het seizoen.
• Ontvang een vis&seizoen certificaat. Om het Vis&Seizoen certificaat te mogen dragen dienen de partners zich 1 keer per drie jaar te laten keuren door een onafhankelijk keuringsbureau.
• Vanaf 1 januari 2016 zijn Vis&Seizoen en Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) een professionele samenwerking aangegaan met als doel het verhogen van het duurzaamheidspercentage van en voor de Vis&Seizoen partners. Stichting Vis&Seizoen is hierdoor een onafhankelijk keurmerk.
• Als aanvulling hierop worden alle Horecagelegenheden die aangesloten zijn bij Green Key beoordeeld op het assortiment vis indien deze Horecapartner worden van Stichting Vis&Seizoen.