Categorieën
Verse vis Schaal- & Schelpdieren Gerookte producten Diepvries Conserven / overigen /sushi Steur Shockfresh Asian Fish Market Kaviaar Vis&Innovatie
Handige pagina’s
Winkelwagen bekijken Productvergelijking Bestellijsten bekijken Snel bestellen order maken
Login
Inloggen
Jan van As
Winkelwagen 0 Producten
0
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • NL
    • English
Jan van As
Inloggen Registreren
  • Home
  • Categorieën
    • Go back
    • Verse vis
      • Verse vis
      • Show all from Verse vis
      • Platvissen
      • Tonijn
      • Weekdieren
      • Witvis
      • Zalm
    • Schaal- & Schelpdieren
      • Schaal- & Schelpdieren
      • Show all from Schaal- & Schelpdieren
      • Coquilles
      • Garnalen
      • Krabben
      • Kreeften
      • Mosselen
      • Oesters
      • Overigen
      • Schelpen
    • Gerookte producten
      • Gerookte producten
      • Show all from Gerookte producten
      • Forel
      • Makreel
      • Overigen
      • Paling
      • Zalm
    • Diepvries
      • Diepvries
      • Show all from Diepvries
      • Convenience
      • Garnalen
      • Gerookte producten
      • Schaal- & schelpdieren
      • Verse vis
      • Weekdieren
    • Conserven / overigen /sushi
      • Conserven / overigen /sushi
      • Show all from Conserven / overigen /sushi
      • Overigen
      • Sushi & Sushiproducten
      • Zeegroenten
      • Zuurwaren
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Show all from Shockfresh
      • Bluefin tonijn
      • Yellowfin tonijn
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Show all from Asian Fish Market
      • Bluefin shockfresh
      • Bluefin vers
      • Garnalen
      • Overigen / verpakkingen
      • Sushi en Sushiproducten
      • Yellowfin shockfresh
    • Kaviaar
      • Kaviaar
      • Show all from Kaviaar
      • Caviaar (echte kaviaar)
      • Eitjes
      • Imitatie kaviaar
    • Vis&Innovatie
  • Verse vis
    • Verse vis
    • Show all from Verse vis
    • Platvissen
    • Tonijn
    • Weekdieren
    • Witvis
    • Zalm
  • Schaal- & Schelpdieren
    • Schaal- & Schelpdieren
    • Show all from Schaal- & Schelpdieren
    • Coquilles
    • Garnalen
    • Krabben
    • Kreeften
    • Mosselen
    • Oesters
    • Overigen
    • Schelpen
  • Gerookte producten
    • Gerookte producten
    • Show all from Gerookte producten
    • Forel
    • Makreel
    • Overigen
    • Paling
    • Zalm
  • Diepvries
    • Diepvries
    • Show all from Diepvries
    • Convenience
    • Garnalen
    • Gerookte producten
    • Schaal- & schelpdieren
    • Verse vis
    • Weekdieren
  • Conserven / overigen /sushi
    • Conserven / overigen /sushi
    • Show all from Conserven / overigen /sushi
    • Overigen
    • Sushi & Sushiproducten
    • Zeegroenten
    • Zuurwaren
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Show all from Shockfresh
    • Bluefin tonijn
    • Yellowfin tonijn
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Show all from Asian Fish Market
    • Bluefin shockfresh
    • Bluefin vers
    • Garnalen
    • Overigen / verpakkingen
    • Sushi en Sushiproducten
    • Yellowfin shockfresh
  • Kaviaar
    • Kaviaar
    • Show all from Kaviaar
    • Caviaar (echte kaviaar)
    • Eitjes
    • Imitatie kaviaar
  • Vis&Innovatie
  •  
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Inloggen
  • Registreren
  • NL
    • Go back
    • English
  1. Home
  2. VIS&INNOVATIE - OUR STORY
Kwaliteit (kwalitatief goede grondstof)
Duurzaam (geen toevoeging van ‘foute’ E-nummers)
Gemak (voor de betreffende doelgroep moet het productvoordelen bieden).

Our Story

Versvishandel Jan van As ontwikkelt, in nauwe samenwerking met haar afnemers, specifieke producten en concepten voor de foodservicemarkt. De producten zijn geheel afgestemd op de wensen van consumenten én horecaprofessionals.

PRODUCTONTWIKKELING VIS&INNOVATIE

Ronald Oud (voormalig executive chef van Hotel Okura) geeft leiding aan de ontwikkelings- en productiekeuken. Ronald Oud en zijn team maken innovatieve producten van duurzame vissoorten. 

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

Doelstelling voor alle producten is dat het hoogwaardige producten zijn, waarin de volgende eigenschappen naar voren moeten komen:

• kwaliteit (kwalitatief goede grondstof)

• duurzaam (geen toevoeging van ‘foute’ E-nummers)

• gemak (voor de betreffende doelgroep moet het productvoordelen bieden).


HET JUISTE SEIZOEN

De vissen en schaal- en schelpdieren die worden gebruikt voor Vis& Innovatie worden gevangen in het juiste seizoen. Dit resulteert in een kwalitatief en innovatief product, dat bovendien ontzettend lekker is. Belangrijk is uiteraard de kwaliteit van de vis, zonder toevoeging van E-nummers, en dat de producten voordelen moeten bieden voor de foodservice.

Naar het assortiment

Wil je meer weten over onze Vis&Innovatie producten?

Klik hier

Verfijn op kenmerk

Contactgegevens

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90
E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Visit
  • Vacatures
  • Partner & Sponsoractiviteiten
  • Cookie instellingen

Certificaten

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, exclusieve voordeelacties en het laatste nieuws.

  • © Jan van As. All right reserved.
  • Terms and Conditions
  • Privacy Policy

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Registreren
Terug naar boven