Categorieën
Verse vis Schaal- & Schelpdieren Gerookte producten Diepvries Conserven / overigen /sushi Steur Shockfresh Asian Fish Market Kaviaar Vis&Innovatie
Handige pagina’s
Winkelwagen bekijken Productvergelijking Bestellijsten bekijken Snel bestellen order maken
Login
Inloggen
Jan van As
Winkelwagen 0 Producten
0
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • NL
    • English
Jan van As
Inloggen Registreren
  • Home
  • Categorieën
    • Go back
    • Verse vis
      • Verse vis
      • Show all from Verse vis
      • Platvissen
      • Tonijn
      • Weekdieren
      • Witvis
      • Zalm
    • Schaal- & Schelpdieren
      • Schaal- & Schelpdieren
      • Show all from Schaal- & Schelpdieren
      • Coquilles
      • Garnalen
      • Krabben
      • Kreeften
      • Mosselen
      • Oesters
      • Overigen
      • Schelpen
    • Gerookte producten
      • Gerookte producten
      • Show all from Gerookte producten
      • Forel
      • Makreel
      • Overigen
      • Paling
      • Zalm
    • Diepvries
      • Diepvries
      • Show all from Diepvries
      • Convenience
      • Garnalen
      • Gerookte producten
      • Schaal- & schelpdieren
      • Verse vis
      • Weekdieren
    • Conserven / overigen /sushi
      • Conserven / overigen /sushi
      • Show all from Conserven / overigen /sushi
      • Overigen
      • Sushi & Sushiproducten
      • Zeegroenten
      • Zuurwaren
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Show all from Shockfresh
      • Yellowfin tonijn
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Show all from Asian Fish Market
      • Bluefin shockfresh
      • Bluefin vers
      • Garnalen
      • Overigen / verpakkingen
      • Sushi en Sushiproducten
      • Yellowfin shockfresh
    • Kaviaar
      • Kaviaar
      • Show all from Kaviaar
      • Caviaar (echte kaviaar)
      • Eitjes
      • Imitatie kaviaar
    • Vis&Innovatie
  • Verse vis
    • Verse vis
    • Show all from Verse vis
    • Platvissen
    • Tonijn
    • Weekdieren
    • Witvis
    • Zalm
  • Schaal- & Schelpdieren
    • Schaal- & Schelpdieren
    • Show all from Schaal- & Schelpdieren
    • Coquilles
    • Garnalen
    • Krabben
    • Kreeften
    • Mosselen
    • Oesters
    • Overigen
    • Schelpen
  • Gerookte producten
    • Gerookte producten
    • Show all from Gerookte producten
    • Forel
    • Makreel
    • Overigen
    • Paling
    • Zalm
  • Diepvries
    • Diepvries
    • Show all from Diepvries
    • Convenience
    • Garnalen
    • Gerookte producten
    • Schaal- & schelpdieren
    • Verse vis
    • Weekdieren
  • Conserven / overigen /sushi
    • Conserven / overigen /sushi
    • Show all from Conserven / overigen /sushi
    • Overigen
    • Sushi & Sushiproducten
    • Zeegroenten
    • Zuurwaren
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Show all from Shockfresh
    • Yellowfin tonijn
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Show all from Asian Fish Market
    • Bluefin shockfresh
    • Bluefin vers
    • Garnalen
    • Overigen / verpakkingen
    • Sushi en Sushiproducten
    • Yellowfin shockfresh
  • Kaviaar
    • Kaviaar
    • Show all from Kaviaar
    • Caviaar (echte kaviaar)
    • Eitjes
    • Imitatie kaviaar
  • Vis&Innovatie
  •  
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Inloggen
  • Registreren
  • NL
    • Go back
    • English
  1. Home
  2. Steur Our Story

Our story

Het vuur in de rokerij wordt al sinds 1919 met de speciale houtselectie goed opgestookt! Ambacht en traditie staan bij Zalmhuis Steur voorop als het gaat om smaak en de bereiding van de vis. Wij zijn eigentijds in duurzaamheid en kwaliteit daarnaast zijn we trots op onze duurzame zalm. Een langzaam rookproces resulteert in de herkenbare Steur kwaliteit en smaak, die al jaren zeer gewaardeerd wordt door kenners en liefhebbers.

Unieke 'Steur' smaak 

Om tot de unieke ‘Steur’ smaak te komen wordt onze zalm minimaal 12 uur gezouten, dit zorgt voor een goede conservering. Hierna roken wij de zalm ruim een halve dag. Wij zijn er trots op dat kenners en liefhebbers onze zalm al jaren waarderen. Onze vis wordt ingekocht volgens het Vis&Seizoen principe: juiste seizoen, duurzame vangsttechniek (of kweekmethode) en uit een gezonde populatie. Het assortiment bestaat uit MSC of ASC gecertificeerde vis of is goedgekeurd door de Good Fish Foundation. 

Terug naar het assortiment

Verfijn op kenmerk

Contactgegevens

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90
E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Visit
  • Vacatures
  • Partner & Sponsoractiviteiten
  • Cookie instellingen

Certificaten

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, exclusieve voordeelacties en het laatste nieuws.

  • © Jan van As. All right reserved.
  • Terms and Conditions
  • Privacy Policy

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Registreren
Terug naar boven