Jan van As
Winkelwagen 0 Producten
0
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • NL
    • English
Jan van As
Inloggen Registreren
  • Home
  • Categorieën
    • Go back
    • Verse vis
      • Verse vis
      • Toon alles van Verse vis
      • Platvissen
      • Tonijn
      • Weekdieren
      • Witvis
      • Zalm
    • Schaal- & Schelpdieren
      • Schaal- & Schelpdieren
      • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
      • Coquilles
      • Garnalen
      • Krabben
      • Kreeften
      • Mosselen
      • Oesters
      • Overigen
      • Schelpen
    • Gerookte producten
      • Gerookte producten
      • Toon alles van Gerookte producten
      • Forel
      • Makreel
      • Overigen
      • Paling
      • Zalm
    • Diepvries
      • Diepvries
      • Toon alles van Diepvries
      • Convenience
      • Garnalen
      • Gerookte producten
      • Schaal- & schelpdieren
      • Verse vis
      • Weekdieren
    • Conserven / overigen /sushi
      • Conserven / overigen /sushi
      • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
      • Overigen
      • Sushi & Sushiproducten
      • Zeegroenten
      • Zuurwaren
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Toon alles van Shockfresh
      • Bluefin tonijn
      • Yellowfin tonijn
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Toon alles van Asian Fish Market
      • Bluefin shockfresh
      • Garnalen
      • Overigen / verpakkingen
      • Sushi en Sushiproducten
      • Yellowfin shockfresh
      • Yellowfin vers
    • Kaviaar
      • Kaviaar
      • Toon alles van Kaviaar
      • Caviaar (echte kaviaar)
      • Eitjes
      • Imitatie kaviaar
    • Vis&Innovatie
    • Vegan
  • Verse vis
    • Verse vis
    • Toon alles van Verse vis
    • Platvissen
    • Tonijn
    • Weekdieren
    • Witvis
    • Zalm
  • Schaal- & Schelpdieren
    • Schaal- & Schelpdieren
    • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
    • Coquilles
    • Garnalen
    • Krabben
    • Kreeften
    • Mosselen
    • Oesters
    • Overigen
    • Schelpen
  • Gerookte producten
    • Gerookte producten
    • Toon alles van Gerookte producten
    • Forel
    • Makreel
    • Overigen
    • Paling
    • Zalm
  • Diepvries
    • Diepvries
    • Toon alles van Diepvries
    • Convenience
    • Garnalen
    • Gerookte producten
    • Schaal- & schelpdieren
    • Verse vis
    • Weekdieren
  • Conserven / overigen /sushi
    • Conserven / overigen /sushi
    • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
    • Overigen
    • Sushi & Sushiproducten
    • Zeegroenten
    • Zuurwaren
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Toon alles van Shockfresh
    • Bluefin tonijn
    • Yellowfin tonijn
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Toon alles van Asian Fish Market
    • Bluefin shockfresh
    • Garnalen
    • Overigen / verpakkingen
    • Sushi en Sushiproducten
    • Yellowfin shockfresh
    • Yellowfin vers
  • Kaviaar
    • Kaviaar
    • Toon alles van Kaviaar
    • Caviaar (echte kaviaar)
    • Eitjes
    • Imitatie kaviaar
  • Vis&Innovatie
  • Vegan
  •  
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Inloggen
  • Registreren
  • NL
    • Go back
    • English

Het proces van Shock Fresh


Het proces van Shock Fresh begint in Taiwan, Zuid-Korea en Japan. Eerst vangt men de tonijn met de lijn, om vervolgens de tonijn aan boord in te vriezen naar -60 graden. Door het snel terug vriezen aan boord, wordt de celstructuur niet aangetast waardoor de kwaliteit van de vis gewaarborgd blijft.

Bij aankomst aan wal transporteert men de tonijn direct naar de vriezer. Vanuit de vriescellen wordt de tonijn verwerkt en gecontroleerd en vervolgens getransporteerd.


Onderstaand zie je het proces in 3 delen:

1. Taiwan | De vangst

2. Aankomst in Nederland | De verwerking

3. Op je bord | Gastronomie



terug naar assortiment

Verfijn op kenmerk

Contactgegevens

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90

E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Werken bij Jan van As
  • Cookie instellingen
  • Specificaties PS in Foodservice

Certificaten

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, exclusieve voordeelacties en het laatste nieuws.

© 2023 - Jan van As

Algemene voorwaarden Privacy Policy

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Terug naar boven