
Zeebaars filet m/vel 150-200 gr ds 5 kg diepvries
Bevroren zeebaarsfilet met vel in een doos van 5 kg.
Omschrijving
Hele gekweekte zeebaars met kop, ingewanden en schubben. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen kweekt men de zeebaars vandaag de dag intensief. In Europa zijn met name de Grieken en Turken de marktleiders op het gebied van zeebaars kweken. De gekweekte zeebaars is mooi van vorm en is stevig van structuur, dat is kenmerkend voor gekweekte vis. Deze zeebaars wordt meestal gekweekt in de maat 200 / 300 gram en 400 / 600 gram per stuk. Dit is voor de handel de meest gangbare sortering. Grote gekweekte exemplaren zijn moeilijker te verkrijgen, dat komt omdat de zeebaars moeilijk groeit als deze de 600 gram is gepasseerd. Gekweekte zeebaars heeft over het algemeen een iets doffere huid en de vinnen zijn vaak wat afgestompt.
Productinformatie
EAN Code: | 211030_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 211030_STUK |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen

Alternatieven
Als je geen gekweekte zeebaars kunt krijgen,'in welke vorm dan ook' kies dan bio zeebaars of de gekweekte daurade royal. Een beter maar duurder alternatief is de wilde zeebaars. |
Herkomst
Herkomst | Turkije |
---|---|
Vangstgebied | FAO 37 deelgebieden 3,1 en 3,2. |
Vangsttechniek
Aquacultuur, kweek in netten op het water of bassins op het land. |
Gastronomie
De filets laten zich lenen voor diverse bereidingen. Je kunt ze bakken, grillen of frituren. Rauwe consumptie wordt niet aangeraden. |
Beschikbaarheid
Is het gehele jaar door verkrijgbaar. |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Voedingswaarden per 100 gram
Waarvan verzadigd vet | 0.00 |
---|---|
Vet totaal | 1.00 |
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Zout | 0.20 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kcal | 103.00 |
Energie kJ | 432.00 |
Eiwit totaal | 23.50 |
Tip
Laat de filets voor verdere bewerking volledig ontdooien. Neem er de tijd voor, voor het beste resultaat laat je de filets in de koeling ontdooien. |