Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 531000_STUK |
Techniek | MARINE_FISHERY |
Neem als alternatief de brado. |
Herkomst | Noordoost Atlantische Oceaan, subvangstgebied: Noordzee of Noorse zee. |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
Trawlnetten |
Spekbokking laat zich perfect lenen voor de sandwich of verwerkt in een salade. Het vlees van de bokking kun je eten op witbrood besmeerd met roomboter. Een snuifje peper maakte de delicatesse af. Het visvlees is zacht, bijna smeerbaar. Het smaakt zilt en zoet, mild en pittig. |
Spekbokking is het hele jaar verkrijgbaar. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|---|
haring en producten op basis van haring | M |
Energie (kJ) | 849.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 204.00 |
Vet (gram) | 14.20 |
Verzadigd vet (gram) | 10.60 |
Eiwitten, dierlijk (gram) | 18.10 |
Suiker (gram) | 0.00 |
Zout (gram) | 3.00 |
Cholestoreol (gram) | 0.90 |