
MSC Kreeftenstaart UHP 90-110gr ds 4,54kg DV
UHP staat voor Ultra High Pressure wat bereikt wordt door een machine die onder hoge druk levende kreeften verwerkt.


Omschrijving
UHP staat voor Ultra High Pressure wat bereikt wordt door een machine die onder hoge druk levende kreeften verwerkt. Na de vangst verblijft de kreeft voor 24 uur in een bassin met koud zeewater, de kreeft wordt in deze periode gezuiverd en valt in een winterslaap. Na 24 uur gaat de kreeft in de UHP machine en wordt de druk heel langzaam opgevoerd naar 3000 bar. De kreeft wordt zo op een diervriendelijke manier gedoodt. De druk zorgt ervoor dat het vlees loskomt van de schaal en er makkelijk uit te halen is.
Productinformatie
EAN Code: | 230342_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 230342_STUK |
TECHNIEK | MARINE_FISHERY |
Seizoen

Alternatieven
Je kunt ter vervanging de levende kreeften of de UHP kreeften nemen. |
Herkomst
Herkomst | Noord-westen van de Atlantische Oceaan. |
---|---|
Vangstgebied | FAO 21 |
Vangsttechniek
Voordat het hele proces begint worden de levende kreeften met 'pots' (korven) gevangen. |
Gastronomie
Je kunt de kreeften bereiden in de combisteamer of bakken in de pan. |
Beschikbaarheid
De UHP kreeftenstaarten zijn het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Kreeft en producten van Kreeft | M |
---|
Voedingswaarden per 100 gram
Waarvan verzadigd vet | 0.00 |
---|---|
Vet totaal | 1.00 |
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Zout | 46.00 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kcal | 73.00 |
Energie kJ | 306.00 |
Eiwit totaal | 16.00 |
Certificering

Tip
De UHP kreeft heeft veel voordelen, zoals, 100% naturel geen toevoegingen. Textuur, smaak en sappigheid zijn gelijk aan die van een levende kreeft. De kreeft wordt geproduceerd tijdens de beste vangstperiode waardoor de kwaliteit en het rendement niet hoger kunnen zijn. |