Kabeljauwwangen vacuum per kilo diepvries

Kabeljauwwangen vacuum per kilo diepvries

Kabeljauwwangen zijn zowel vers als bevroren verkrijgbaar.

Omschrijving

Kabeljauwwangen zijn zowel vers als bevroren verkrijgbaar.Vroeger werd de 'echte' kibbeling gemaakt van kabeljauwwangen.

Productinformatie

EAN Code: 200620_KG_KG
Brand: Jan van As
Product code: 200620_KG_KG
TECHNIEK MARINE_FISHERY

Seizoen

COD006

Alternatieven

Er is naast vers en diepvries geen alternatief voor kabeljauwwangen.

Herkomst

Vangstgebied FAO 27
Herkomst IJslandse Zee,Barentszzee, Noorse Zee

Vangsttechniek

De kabeljauw wordt meestal met een korte versie van de longline bevist, deze is max 4 km lang. Als de lijn is uitgezet vaart men terug naar het beginpunt en wordt de lijn door middel van een control binnen gesleept. De vis die zich aan de lijn bevindt wordt ��n voor ��n binnen gehaald. Het resultaat is een goede kwaliteit van de vis.

Gastronomie

Verse kabeljauwwangen zijn een traktatie. Je kunt ze bakken en frituren.

Beschikbaarheid

Zowel de verse, als de bevroren kabeljauwwangen zijn het hele jaar verkrijgbaar.

Allergenen

Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten

kabeljauw en producten op basis van kabeljauw M
Vis en producten op basis van vis M

Voedingswaarden per 100 gram

Energie (kJ) 366.00
Energie (kcal) 87.00
Vet (gram) 1.50
Verzadigd vet (gram) 0.20
Suiker (gram) 0.00
Zout (gram) 0.54
Koolhydraten 0.00
Proteinen (gram) 18.00
Energie kJ 366.00
Eiwit totaal 18.00
Energie kcal 87.00
Waarvan verzadigd vet 2.00
Vet totaal 15.00
Waarvan suikers 0.00
Zout 54.00
Koolhydraten totaal 0.00

Tip

Laat de bevroren variant volledig ontdooien en leg deze op een doek zodat het lekvocht wordt opgenomen.