Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 210400_STUK |
Techniek | MARINE_FISHERY |
Als alternatief kun je kiezen voor een shockfresh inktvisproduct. |
Herkomst | Stille Oceaan , Atlantische Oceaan. |
---|---|
Vangstgebied | FAO 87,41 |
De inktvis wordt commercieel gevangen. Ze worden meestal 's nacht gevangen vanwege het makkelijker lokken met licht. Deze inktvissen zijn dermate groot dat ze niet met potten gevangen worden maar met de lijn. |
Inktvis wordt weleens bestempeld als taai. Als de inktvis taai is ligt dit niet altijd aan de kookprestaties, maar meestal aan het soort inktvis dat je hebt bemachtigd. Inktvis kun je bakken, grillen en zelfs rauw consumeren. |
Je kunt de tubes het hele jaar door krijgen. Ze worden bevroren aangeboden. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Inktis en producten van inktvis | M |
---|---|
Weekdieren en producten op basis van weekdieren | M |
Energie (kJ) | 245.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 58.00 |
Vet (gram) | 1.20 |
Verzadigd vet (gram) | 0.40 |
Eiwitten, dierlijk (gram) | 11.80 |
Suiker (gram) | 0.00 |
Zout (gram) | 1.28 |
Cholestoreol (gram) | 0.00 |
Kijk de tubes goed na op vriesbrand, dat zijn witte plekken op de tube zelf. Deze plekken zijn verbrand door de kou, en worden niet meer mals. |