
Hamviswangen à 1kg diepvries
Bevroren hamviswangen. Deze wangen worden uit de kop van de hele zeeduivel gesneden. Het spreekt voor zich dat de grootte van de kop afhankelijk is voor de grootte van de wang. De kop van de zeeduivel weegt ongeveer 60% van de hele vis.
Omschrijving
Bevroren hamvis wangen. Deze wangen worden uit de kop van de hele zeeduivel gesneden. Het spreekt voor zich dat de grootte van de kop afhankelijk is voor de grootte van de wang. De kop van de zeeduivel weegt ongeveer 60% van de hele vis. De zeeduivel is een straalvinnige vis uit de familie van de zeeduivels.
Productinformatie
EAN Code: | 270350_KG_KG |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 270350_KG_KG |
TECHNIEK | MARINE_FISHERY |
Seizoen

Alternatieven
Het alternatief zijn de verse wangen. |
Herkomst
Herkomst | Nederland |
---|
Gastronomie
Voor gebruik bakken, koken, stoven, smoren of grillen. > 70�C. |
Beschikbaarheid
Is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Voedingswaarden per 100 gram
Waarvan suikers | 0.00 |
---|---|
Energie kJ | 285.00 |
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Eiwit totaal | 15.10 |
Energie kcal | 67.20 |
Vet totaal | 0.74 |
Waarvan verzadigd vet | 0.20 |
Zout | 0.19 |
Tip
Voordat je deze wangen verder gaat bereiden moet je het vlies van de wangen verwijderen. Leg je wang plat neer op je snijplank, houd het vliesje tussen duim en wijsvinger vast, en snijd met een licht druk het vlies eraf. Door dit te doen wordt je wang malser. |