Jan van As
Shopping cart 0 items
0
  • Visit
  • News
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • EN
    • Nederlands
Jan van As
Log In Register
  • Home
  • Categories
    • Go back
    • fresh fish
      • fresh fish
      • Show all from fresh fish
      • Flat Fish
      • Tuna
      • Mollusc
      • White Fish
      • Salmon
    • Shellfish and Crustacean
      • Shellfish and Crustacean
      • Show all from Shellfish and Crustacean
      • Scallops
      • Shrimps/ Gamba
      • Crabs
      • Lobster
      • Mussels
      • Oysters
      • Others
      • Clams
    • Smoked Fish
      • Smoked Fish
      • Show all from Smoked Fish
      • Trout
      • Mackerel
      • Others
      • Eel
      • Salmon
    • Frozen
      • Frozen
      • Show all from Frozen
      • Convenience
      • Shrimps / Gamba
      • Smoked products
      • Shellfish and Crustacean
      • Fresh Fish
      • Mollusc
    • preserves / others / Sushi
      • preserves / others / Sushi
      • Show all from preserves / others / Sushi
      • Others
      • Sushi & Sushi products
      • Sea vegetables
      • Marinated
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Show all from Shockfresh
      • Blue fin tuna
      • Yellow fin tuna
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Show all from Asian Fish Market
      • Bluefin tuna Shockfresh
      • Shrimps / Gamba
      • Others/packaging
      • Sushi & Sushi products
      • Yellowfin Tuna Shockfresh
      • Yellowfin Tuna Fresh
    • Caviar
      • Caviar
      • Show all from Caviar
      • Caviar (real ones)
      • Roe
      • Imitation Caviar
    • Fish and Innovation
    • Vegan
  • fresh fish
    • fresh fish
    • Show all from fresh fish
    • Flat Fish
    • Tuna
    • Mollusc
    • White Fish
    • Salmon
  • Shellfish and Crustacean
    • Shellfish and Crustacean
    • Show all from Shellfish and Crustacean
    • Scallops
    • Shrimps/ Gamba
    • Crabs
    • Lobster
    • Mussels
    • Oysters
    • Others
    • Clams
  • Smoked Fish
    • Smoked Fish
    • Show all from Smoked Fish
    • Trout
    • Mackerel
    • Others
    • Eel
    • Salmon
  • Frozen
    • Frozen
    • Show all from Frozen
    • Convenience
    • Shrimps / Gamba
    • Smoked products
    • Shellfish and Crustacean
    • Fresh Fish
    • Mollusc
  • preserves / others / Sushi
    • preserves / others / Sushi
    • Show all from preserves / others / Sushi
    • Others
    • Sushi & Sushi products
    • Sea vegetables
    • Marinated
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Show all from Shockfresh
    • Blue fin tuna
    • Yellow fin tuna
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Show all from Asian Fish Market
    • Bluefin tuna Shockfresh
    • Shrimps / Gamba
    • Others/packaging
    • Sushi & Sushi products
    • Yellowfin Tuna Shockfresh
    • Yellowfin Tuna Fresh
  • Caviar
    • Caviar
    • Show all from Caviar
    • Caviar (real ones)
    • Roe
    • Imitation Caviar
  • Fish and Innovation
  • Vegan
  •  
  • Visit
  • News
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Log In
  • Register
  • EN
    • Go back
    • Nederlands

Bluefin tonijn

De Bluefin tonijn is niet voor niets de “big boss” onder de tonijnen. In de culinaire wereld is de semi gekweekte, of beter gezegd ‘gemeste’ Bluefin, de meest kostbare tonijn ter wereld. Omdat de wilde Bluefin niet het hele jaar verkrijgbaar is, kweekt en mest men dit exemplaar op meerdere plaatsen in Europa. Deze tonijn kan een lengte van 450 cm behalen met een gewicht van bijna 700 kg. Wie denkt dat zo’n groot beest zich traag door het water begeeft heeft het mis. De Bluefin is zeer wendbaar en heeft meer power dan menig gemotoriseerd voertuig en kan een snelheid tot wel 90 km per uur behalen. Het is een warmbloedige vis en heeft een gemiddelde lichaamstemperatuur van 22 graden. Altijd 2 graden warmer dan het zeewater waarin deze zich bevindt. De Bluefin tonijn heeft geen zwemblaas. Daarom is het noodzakelijk dat deze vis constant in beweging is, anders zou deze zinken.

Bluefin "van kop tot staart"

Alle delen van de bluefin tonijn kun je gebruiken in de keuken. Klik op het gedeelte van de tonijn die je wilt zien en check de productinformatie van bijvoorbeeld het hart, de loins en de staart. De meeste verse tonijnproducten kunnen alleen op bestelling geleverd worden. Bel dus altijd naar de klantenservice. Zij kunnen je precies vertellen wanneer er tonijn geleverd wordt en welke mogelijkheden we hebben. 

Bluefin assortiment

Refine

No products found

Compare View Comparison

No blogs found

No site content found

Refine

Contact Details

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90
E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Werken bij Jan van As
  • Cookie settings
  • Specificaties PS in Foodservice

Certificates

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Newsletter

Via the newsletter you are always informed of the latest offers, promotions and the latest news.
  • © Jan van As. All right reserved.
  • Terms and Conditions
  • Privacy Policy

My Account

Forgot your password?

Back to Top