Jan van As
Shopping cart 0 items
0
  • Visit
  • News
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • EN
    • Nederlands
Jan van As
Log In Register
  • Home
  • Categories
    • Go back
    • fresh fish
      • fresh fish
      • Show all from fresh fish
      • Flat Fish
      • Tuna
      • Mollusc
      • White Fish
      • Salmon
    • Shellfish and Crustacean
      • Shellfish and Crustacean
      • Show all from Shellfish and Crustacean
      • Scallops
      • Shrimps/ Gamba
      • Crabs
      • Lobster
      • Mussels
      • Oysters
      • Others
      • Clams
    • Smoked Fish
      • Smoked Fish
      • Show all from Smoked Fish
      • Trout
      • Mackerel
      • Others
      • Eel
      • Salmon
    • Frozen
      • Frozen
      • Show all from Frozen
      • Convenience
      • Shrimps / Gamba
      • Smoked products
      • Shellfish and Crustacean
      • Fresh Fish
      • Mollusc
    • preserves / others / Sushi
      • preserves / others / Sushi
      • Show all from preserves / others / Sushi
      • Others
      • Sushi & Sushi products
      • Sea vegetables
      • Marinated
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Show all from Shockfresh
      • Yellow fin tuna
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Show all from Asian Fish Market
      • Bluefin tuna Fresh
      • Shrimps / Gamba
      • Others/packaging
      • Sushi & Sushi products
      • Yellowfin Tuna Shockfresh
    • Caviar
      • Caviar
      • Show all from Caviar
      • Caviar (real ones)
      • Roe
      • Imitation Caviar
    • Fish and Innovation
    • Vegan
  • fresh fish
    • fresh fish
    • Show all from fresh fish
    • Flat Fish
    • Tuna
    • Mollusc
    • White Fish
    • Salmon
  • Shellfish and Crustacean
    • Shellfish and Crustacean
    • Show all from Shellfish and Crustacean
    • Scallops
    • Shrimps/ Gamba
    • Crabs
    • Lobster
    • Mussels
    • Oysters
    • Others
    • Clams
  • Smoked Fish
    • Smoked Fish
    • Show all from Smoked Fish
    • Trout
    • Mackerel
    • Others
    • Eel
    • Salmon
  • Frozen
    • Frozen
    • Show all from Frozen
    • Convenience
    • Shrimps / Gamba
    • Smoked products
    • Shellfish and Crustacean
    • Fresh Fish
    • Mollusc
  • preserves / others / Sushi
    • preserves / others / Sushi
    • Show all from preserves / others / Sushi
    • Others
    • Sushi & Sushi products
    • Sea vegetables
    • Marinated
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Show all from Shockfresh
    • Yellow fin tuna
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Show all from Asian Fish Market
    • Bluefin tuna Fresh
    • Shrimps / Gamba
    • Others/packaging
    • Sushi & Sushi products
    • Yellowfin Tuna Shockfresh
  • Caviar
    • Caviar
    • Show all from Caviar
    • Caviar (real ones)
    • Roe
    • Imitation Caviar
  • Fish and Innovation
  • Vegan
  •  
  • Visit
  • News
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Log In
  • Register
  • EN
    • Go back
    • Nederlands

Bocuse d'or Nederland

Bocuse d'Or Nederland

Het doel van Bocuse d’Or Nederland is het bevorderen van een positief imago van de Nederlandse gastronomie, het profileren van het koksambacht, het enthousiast maken van jongeren voor het beroep van kok en het bevorderen van het gebruik van kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten.

De wedstrijd om de Bocuse d’Or is een wereldpodium voor chefs van grote klasse. Bocuse d’Or Nederland organiseert de Nederlandse competitie en ondersteunt het Nederlandse team bij de deelname aan de Europese wedstrijd en de wereldfinale in Lyon.

Voor de noodzakelijke financiële middelen werkt Bocuse d’Or Nederland samen met bedrijven en organisaties (partners) die de wedstrijd en het doel van de stichting een warm hart toe dragen. De stichting Bocuse d’Or Nederland is onafhankelijk en maakt geen winst. De stichting zet haar kennis, ervaring, netwerk en financiële middelen in om haar doelen te realiseren.

Team Bocuse NL 2019-2020-2021

De Nederlandse voorronde vond plaats op 27 mei 2019. Tien deelnemers lieten hun kookkunsten zien in het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen. Vier chefs plaatsten zich voor de Nederlandse finale. Een chef, SVH Meesterkok Menno Post, ontving een wildcard van het bestuur en ging direct door naar de Nederlandse finale die plaatsvond op maandag 23 september 2019 tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy. Als winnaars kwamen chef Marco van der Wijngaard en commis Yentl van Gilst uit de bus! Zij gaan Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn, Estland. Meer info vind je op Bocusedornederland.nl

Refine

Contact Details

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90
E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Werken bij Jan van As
  • Cookie settings
  • Specificaties PS in Foodservice

Certificates

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Newsletter

Via the newsletter you are always informed of the latest offers, promotions and the latest news.
  • © Jan van As. All right reserved.
  • Terms and Conditions
  • Privacy Policy

My Account

Forgot your password?

Back to Top