
Seabass fillet with skin 150-200gr box 5kg frozen
Bevroren zeebaarsfilet met vel in een doos van 5 kg.
Product Description
Hele gekweekte zeebaars met kop, ingewanden en schubben. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen kweekt men de zeebaars vandaag de dag intensief. In Europa zijn met name de Grieken en Turken de marktleiders op het gebied van zeebaars kweken. De gekweekte zeebaars is mooi van vorm en is stevig van structuur, dat is kenmerkend voor gekweekte vis. Deze zeebaars wordt meestal gekweekt in de maat 200 / 300 gram en 400 / 600 gram per stuk. Dit is voor de handel de meest gangbare sortering. Grote gekweekte exemplaren zijn moeilijker te verkrijgen, dat komt omdat de zeebaars moeilijk groeit als deze de 600 gram is gepasseerd. Gekweekte zeebaars heeft over het algemeen een iets doffere huid en de vinnen zijn vaak wat afgestompt.
Product information
EAN Code: | 211030_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 211030_STUK |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen

Alternatives
Als je geen gekweekte zeebaars kunt krijgen,'in welke vorm dan ook' kies dan bio zeebaars of de gekweekte daurade royal. Een beter maar duurder alternatief is de wilde zeebaars. |
Origin
Herkomst | Turkije |
---|---|
Vangstgebied | FAO 37 deelgebieden 3,1 en 3,2. |
Fishing technique
Aquacultuur, kweek in netten op het water of bassins op het land. |
Gastronomy
De filets laten zich lenen voor diverse bereidingen. Je kunt ze bakken, grillen of frituren. Rauwe consumptie wordt niet aangeraden. |
Availability
Is het gehele jaar door verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Nutrients
Waarvan verzadigd vet | 0.00 |
---|---|
Vet totaal | 1.00 |
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Zout | 0.20 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kcal | 103.00 |
Energie kJ | 432.00 |
Eiwit totaal | 23.50 |
Tip
Laat de filets voor verdere bewerking volledig ontdooien. Neem er de tijd voor, voor het beste resultaat laat je de filets in de koeling ontdooien. |