
MSC UHP Can. Lobster Tail, Knuckles & Claws 908gr
MSC UHP Canadese kreeften staarten, knokkels en klauwen vlees diepvries.

Product Description
MSC UHP Canadese kreeften staarten, knokkels en klauwen vlees diepvries. UHP staat voor Ultra High Pressure wat bereikt wordt door een machine die onder hoge druk levende kreeften verwerkt. De UHP-kreeften vallen 100% in het 'Vis en seizoen programma' en is daarnaast ook nog MSC gecertificeerd. Na de vangst verblijft de kreeft in een bassin met koud zeewater voor 24 uur, de kreeft wordt in deze periode gezuiverd en valt in een winterslaap. Na 24 uur gaat de kreeft in de UHP-machine en wordt de druk heel langzaam opgevoerd naar 3000 bar. De kreeft wordt zo op een diervriendelijke manier gedood. De druk zorgt ervoor dat het vlees loskomt van de schaal en makkelijk eruit te halen is. Het is uiteindelijk de staarten, knokkels en klauwenvlees wat uit deze kreeften wordt gewonnen.
Product information
EAN Code: | 230349_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 230349_STUK |
TECHNIEK | CATCH_ZONE |
Seizoen
Alternatives
Een goed alternatief is de levende kreeft. |
Origin
Herkomst | Canada |
---|---|
Vangstgebied | FAO 21. Noordwestelijk deel Atlantische Oceaan. |
Fishing technique
Voordat het hele proces begint worden de levende kreeften met pots (korven) gevangen. |
Gastronomy
Je kunt de kreeften bereiden in de combisteamer of bakken in de pan. |
Availability
De UHP-kreeften zijn het hele jaar door te verkrijgen. |
Nutrients
Energie kcal | 82.00 |
---|---|
Waarvan verzadigd vet | 4.00 |
Vet totaal | 2.00 |
Energie kJ | 345.00 |
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Zout | 3.00 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Eiwit totaal | 16.00 |
Certification

Tip
De UHP-kreeft heeft veel voordelen zoals 100% naturel en geen toevoegingen. Textuur, smaak en sappigheid zijn gelijk aan de levende kreeft. De kreeft wordt geproduceerd tijdens de beste vangstperiode waardoor kwaliteit en rendement niet hoger kunnen zijn. Er is 100% vlees opbrengst vanuit de kreeft, niets van het staarten, knokkels en klauwen vlees blijft zitten. Geen uitval of derving, energie en tijdwinst, dus kostenbesparend. |