Scallop meat Canadian royal catch jar 1kg
De wilde St. Jakobsschelp is de bekendste coquille en wordt internationaal sea scallop genoemd.
Product Description
De wilde St. Jakobsschelp is de bekendste coquille en wordt internationaal sea scallop genoemd. De vangsten zijn strikt aan regels gebonden, zeker wanneer het wilde vangst betreft. De wilde Canadese coquilles kunnen ook gekweekt worden. De Canadese coquille is kwalitatief zeer hoogwaardig. Deze coquille heeft een schelp met zeer fijne verticale ribbels op de schelp.
Product information
EAN Code: | 156013_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 156013_STUK |
TECHNIEK | MARINE_FISHERY |
Seizoen
Alternatives
Het beste alternatief is de coquille uit Alaska. |
Origin
Herkomst | Noord Oost Pacific |
---|---|
Vangstgebied | FAO 21 |
Fishing technique
Trawlnetten kor |
Gastronomy
De Canadese coquille is zeer smaakvol. |
Availability
De Canadese coquille is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren | M |
---|---|
Weekdieren en producten op basis van weekdieren | M |
Nutrients
Waarvan verzadigd vet | 0.50 |
---|---|
Vet totaal | 0.60 |
Eiwit dierlijk | 18.00 |
Koolhydraten totaal | 0.90 |
Zout | 1.85 |
Waarvan suikers | 0.50 |
Energie kcal | 53.00 |
Energie kJ | 224.00 |
Eiwit totaal | 10.40 |
Certification
Tip
Leg de coquille op zijn zijkant tijdens het bakken. Nu liggen de belijningen horizontaal waardoor de warmte er minder snel in kan intrekken. |