Shrimp croquet small Holtkamp box 28pc frozen

Shrimp croquet small Holtkamp box 28pc frozen

De Holtkamp mini garnalen croquet is een klassieker. De basis van deze heerlijke ragout is altijd 30% Hollandse garnalen.

Product Description

De Holtkamp mini garnalen croquet is een klassieker. De basis van deze heerlijke ragout is altijd 30% Hollandse garnalen. Verse ingrediënten zorgen voor een heerlijke salpicon. Dit croquetje heeft het flinterdunne krokante brosse korstje van broodkruim. Bij uitstek geschikt voor een luxe borrelgarnituur. Verpakt per 28 stuks in een doosje.

Product information

EAN Code: 250092_STUK
Brand: Jan van As
Product code: 250092_STUK
TECHNIEK MARINE_FISHERY

Seizoen

GKK002

Alternatives

Een alternatief zijn de croquetten van Holtkamp.

Origin

Vangstgebied FAO 27
Herkomst Nederland

Fishing technique

Trawlnetten

Gastronomy

Doet het goed als borrelhapje of onderdeel van bittergarnituur.

Availability

Deze bitterbal is het hele jaar verkrijgbaar.

Allergens

Allergen description

Noten (schaalvruchten) en producten op basis van noten M
garnaal en producten op basis van garnaal M
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren M
Eieren en producten op basis van eieren M
Vis en producten op basis van vis M
Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose) M
Zwaveldioxide en sulfieten M
Glutenbevattende granen M
Soja en producten op basis van soja M
Maïs en producten op basis van maïs M
Wortel en producten op basis van wortel M
Tarwe en producten op basis van tarwe M

Nutrients

Energie (kJ) 634.44
Energie (kcal) 151.53
Vet (gram) 6.38
Verzadigd vet (gram) 3.22
Suiker (gram) 0.53
Zout (gram) 0.75
Koolhydraten 12.20
Proteinen (gram) 9.35
Noten 27.00
Waarvan verzadigd vet 329.00
Vet totaal 648.00
Energie kJ 590.00
Eiwit dierlijk 146.00
Koolhydraten totaal 1148.00
Zout 75.00
Waarvan suikers 53.00
Voedingsvezel 38.00
Natrium 6.00
Eiwit totaal 892.00
Eiwit Plantaardig 2.00
Energie kcal 141.00

Tip

Laat voor een optimaal bakresultaat de mini croquetten langzaam in de koeling ontdooien. Verhit de olie tot de juiste temperatuur en zorg dat de croquetten voldoende ondergedompeld en los van elkaar liggen. Gebruik bij voorkeur arachide olie.