Crab soft shell jumbo 90-110 gr AFM 1 kg dv 軟殼蟹 特大

Crab soft shell jumbo 90-110 gr AFM 1 kg dv 軟殼蟹 特大

Asian Food Market (AFM) jumbo soft shell crab is een krab die zich in het stadium van verschaling bevindt. Dit proces noemt men ‘molting’. Er zijn verschillende maatvoeringen van de soft shell crab en in dit geval gaat het over de maatvoering 90-110 gr. In de AFM jumbo sortering zitten 12 stuks per kilo.

Product Description

Asian Food Market (AFM) jumbo soft shell crab is een krab die zich in het stadium van verschaling bevindt. Dit proces noemt men ‘molting’. Er zijn verschillende maatvoeringen van de soft shell crab en in dit geval gaat het over de maatvoering 90-110 gr. In de AFM jumbo sortering zitten 12 stuks per kilo. Als de krab groter wordt, groeit deze uit z’n jasje en wordt het tijd voor een nieuw jasje. De krab kruipt uit het pantser en is in dat stadium ‘soft’. Deze krab verschaalt zich 18 x gedurende de eerste 3 jaar en is in die periode zeer kwetsbaar. De Soft-shell crab is feitelijk periodiek “soft ”en is dus seizoengebonden. De beste Soft-shell crab komt uit de wateren van Alaska tot aan Argentinië en is beter bekend als de Blue Crab en heeft een sterke gelijkenis met de Blue swimmer crab die ook als “soft shell” variant te verkrijgen is. Als de molting heeft plaatsgevonden wordt de Soft-shell crab direct ingevroren. Vers wordt de Soft-shell crab niet verhandeld.

Product information

EAN Code: 230174_STUK
Brand: Jan van As
Product code: 230174_STUK
TECHNIEK AQUACULTURE

Seizoen

BSC003

Alternatives

Er zijn meerdere soft shell crab soorten te koop. Mocht deze maatvoering (90-110 gr) er niet zijn neem dan een maatvoering kleiner, de prime 70-90 gr.

Origin

Herkomst Bangladesh
Vangstgebied FAO 57

Fishing technique

Korven

Gastronomy

Soft shell crab is een krab die met huid en haar geconsumeerd kan worden. Haal de soft-shell door wat bloem en frituur.

Availability

Asian Food Market (AFM) jumbo soft shell crab is een diepvriesproduct en het jaar beschikbaar.

Allergens

Allergen description

Crab en producten op basis van Crab M

Nutrients

Waarvan verzadigd vet 0.00
Vet totaal 1.00
Koolhydraten totaal 0.00
Zout 0.83
Waarvan suikers 0.00
Energie kcal 80.00
Energie kJ 335.00
Eiwit totaal 18.00

Certification

Nee

Tip

Vries de soft shell crab na ontdooien niet opnieuw in.