Caviar Royal Belgium Platinum 125gr

Deze kaviaar eitjes zijn afkomstig van de steur.
Sustainable fish icon

Product Description

Wat goed is, moet niet heruitgevonden worden. Daarom zweren wij bij de traditionele eeuwenoude bereidingswijze. Alleen door niet geëvuleerde eitjes te gebruiken, lossen we de hoge verwachtingen van onze trouwe kaviaarliefhebbers in. Met echografie controleren we bij elke steur zeer precies de kwaliteit van de eitjes. Enkel steuren met de perfecte ei-kwaliteit worden gebruikt. De steur (Hybride tussen Acipenser gueldenstaedti & Acipenser baeri) (Kruising tussen Russische en Siberische steur) is minstens 7 tot 8 jaar oud. Rijk aan Omega-3 vetzuren. Het zijn stevige eitjes met ziltige, romige smaak en een subtiele nootachtige toets. De eitjes hebben een diameter tussen de 2,9 en 3,4 mm. Hier is wel tien jaar intensieve voorbereiding aan voorafgegaan. In deze periode bouwden ze een eigen broedstock op van verschillende steursoorten. Alle steuren die ze gebruiken voor onze kaviaar, komen uit eigen kweek en worden gevoed met samengestelde voeding uit eigen productie. Verkrijgbaar in 10, 20, 30, 50, 125, 250, 500 en 1000 gr. Veel tops chefs in België maken gebruik van deze kaviaar.

Product information

EAN Code: 600140_STUK
Brand: Jan van As
Product code: 600140_STUK

Seizoen

CAV014

Alternatives

Imperial, oscietra, sevruga of de beluga.

Origin

Vangstgebied FAO 5. België.
Herkomst België

Fishing technique

Gesloten recirculatiesysteem (RAS).

Gastronomy

De smaak van de eitjes is ziltig, gevolgd door een rijke, romige smaak met een aangename subtiele nasmaak. De eitjes zijn rijk aan Omega-3 vetzuren.

Availability

Is het hele jaar door te verkrijgen.

Nutrients

Energie kcal 256.00
Eiwit totaal 25.00
Eiwit totaal 25.00
Koolhydraten totaal 1.00
Koolhydraten totaal 1.00
Zout 37.00
Zout 3.70
Waarvan suikers 0.00
Waarvan suikers 0.00
Energie kJ 1.07
Energie kJ 1070.00
Vet totaal 17.00
Vet totaal 17.00
Waarvan verzadigd vet 48.00
Waarvan verzadigd vet 4.80
Energie kcal 256.00

Certification

Nee
Nee
Nee
Nee

Tip

Om de smaak niet te schaden, mag de kaviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is ideaal.