Caviar Royal Belgium Osetra 10gr

Deze kaviaar eitjes zijn afkomstig van de steur.
Sustainable fish icon

Product Description

Deze kaviaar eitjes zijn afkomstig van de steur. De steur (Acipenser gueldenstaedti) is minstens 9 tot 10 jaar oud en komt voornamelijk uit de Kaspische zee regio, ook wel Russische steur genoemd. De eitjes hebben een diameter tussen de 2,9 en 3,4 mm. De afgelopen tien jaar heeft de productent een eigen broedstock van verschillende steursoorten opgebouwd. Alle steuren die gebruikt worden voor deze kaviaar komen uit eigen kweek en worden gevoed met samengestelde voeding uit eigen productie. De producent controleert met echografie bij elke steur zeer precies de kwaliteit van de eitjes. Enkel steuren met de perfecte ei-kwaliteit worden gebruikt. Veel topchefs in België maken gebruik van deze kaviaar.

Product information

EAN Code: 600124_STUK
Brand: Jan van As
Product code: 600124_STUK

Seizoen

CAV015

Alternatives

Imperial, oscietra, sevruga of de beluga.

Origin

Vangstgebied FAO 5. België.
Herkomst België

Fishing technique

Gesloten recirculatiesysteem (RAS).

Gastronomy

De smaak van de eitjes is ziltig, gevolgd door een rijke, romige smaak met een aangename subtiele nasmaak. De eitjes zijn rijk aan Omega-3 vetzuren.

Availability

Is het hele jaar door te verkrijgen.

Nutrients

Energie kcal 256.00
Eiwit totaal 25.00
Eiwit totaal 25.00
Koolhydraten totaal 1.00
Koolhydraten totaal 1.00
Zout 37.00
Zout 3.70
Waarvan suikers 0.00
Waarvan suikers 0.00
Energie kJ 1.07
Energie kJ 1070.00
Vet totaal 17.00
Vet totaal 17.00
Waarvan verzadigd vet 48.00
Waarvan verzadigd vet 4.80
Energie kcal 256.00

Certification

Nee
Nee
Nee
Nee

Tip

Om de smaak niet te schaden, mag de kaviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is ideaal.