Go to Top

Zalmhuis Steur

Onze ambachtelijk gerookte producten bieden wij aan met het merk Steur.  Traditioneel vakmanschap wordt hier gecombineerd met moderne technologie en optimale hygiëne.

Om tot de unieke ‘Steur’ smaak te komen wordt onze zalm minimaal 12 uur gezouten, dit zorgt voor een goede conservering. Hierna roken wij de zalm ruim een halve dag. Door dit ambachtelijke proces is onze vis 100% duurzaam.

Wij zijn er trots op dat kenners en liefhebbers onze zalm al jaren waarderen. Onze vis wordt ingekocht volgens het Vis&Seizoen principe: juiste seizoen, duurzame vangsttechniek (of kweekmethode) en uit een gezonde populatie. Het assortiment bestaat uit MSC of ASC gecertificeerde vis of is goedgekeurd door de Good Fish Foundation.

Zonder kunstmatige toevoegingen is de zalm een 100% natuurlijk en puur product dat al jaren zeer gewaardeerd wordt door kenners en liefhebbers.

Ga naar de website www.zalmhuissteur.nl voor meer informatie en bekijk het gehele assortiment!

RELATIEGESCHENKEN | WEBSHOP

Zalmhuis Steur verzorgd al jaren de relatie-, en kerstgeschenken, voor degene die een prachtig, origineel en smakelijk cadeau willen geven.
Naast geschenken met de duurzame gerookte zalm, bieden zij deze pakketten ook gecombineerd met o.a. wijn, bier, kaviaar en champagne aan.

Zit het juiste pakket dat aan al uw wensen voldoet er toch niet bij? Dan wordt deze op maat voor u samengesteld!
Meer informatie over Zalmkado en het assortiment pakketten vind u op www.zalmkado.nl