Go to Top

VISIT

Visit is de vaste locatie voor een duik in de wereld van Versvishandel Jan van As. Het is onze plek om te verbinden: het knooppunt waarop onze innovatiekracht, ons productspecialisme, onze band met onze klanten en onze duurzaamheidsdoelstellingen samenkomen.

Bij Visit helpt Versvishandel Jan van As ondernemers en chefs inhoudelijk verder. Met inspirerende masterclasses, praktische demo’s en met advies en trainingen die zijn afgestemd op de ervaring en het kennisniveau van de bezoekers. In onze compleet uitgeruste demokeuken kunnen we groepen tot circa 20 personen verwelkomen.

TIJDENS JE VISIT KUN JE:

  • Leren over Vis&Seizoen
  • Productkennis verdiepen
  • Technieken ontwikkelen
  • Proeven, ruiken, voelen en beleven
  • Culinaire inspiratie opdoen
  • Leren van elkaar

Onze gasten krijgen een rondleiding langs de productielocatie, de rokerij, proeven van onze nieuwste producten en kunnen zelf ruiken, voelen en zien hoe onze vis het culinaire verschil maakt.

Een bezoek aan Visit doet aan als over de vloer komen bij een goede vriend, waarbij je als gast weet dat er alles aan gedaan zal worden om je welkom te laten voelen en je verwachtingen te overtreffen. De combinatie van een sterke inhoud met een warm hart maakt Visit het thuis van Versvishandel Jan van As.

PROGRAMMA VISIT

Het hele jaar door organiseert Versvishandel Jan van As in Visit een keur aan productdemonstraties, masterclasses en kennissessies. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Stuur een e-mail met jouw vraag naar visit@janvanas.nl.

MASTERCLASSES

Masterclasses starten om 10:00 uur en duren tot ongeveer 13:00 uur.

Interesse om deel te nemen? Stuur een e-mail naar: visit@janvanas.nl.

VIS&SEIZOEN DEMO

Voor onze klanten die participeren in het Vis&Seizoen programma organiseren we demonstraties op maat. In een ochtend of middag inspireren we de complete brigade – keuken én bediening – met een interactieve demo.

Welke vis is er in het seizoen? Wat zijn goede alternatieven? Hoe verwerk je een bepaalde vis? Hoe kun je de hele vis nog beter verwaarden? En welk verhaal vertel je aan de gast? Zomaar wat thema’s die centraal kunnen staan. Op basis van historische afnamestatistieken en de bestaande kaart brengt ons culinaire team advies uit om het aanbod in uw zaak verder te verduurzamen.

Vis&Seizoen demo’s duren een dagdeel en worden meestal op maandag of dinsdag georganiseerd. Samen met jou prikken we graag een geschikte datum.
Interesse om deel te nemen? Stuur een e-mail naar: visit@janvanas.nl.

Meer weten over Visit of onze demo’s? Neem dan contact op, mail naar: visit@janvanas.nl.

wall of visit