Jan van As
Winkelwagen 0 Producten
0
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • NL
    • English
Jan van As
Inloggen Registreren
  • Home
  • Categorieën
    • Go back
    • Verse vis
      • Verse vis
      • Toon alles van Verse vis
      • Platvissen
      • Tonijn
      • Weekdieren
      • Witvis
      • Zalm
    • Schaal- & Schelpdieren
      • Schaal- & Schelpdieren
      • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
      • Coquilles
      • Garnalen
      • Krabben
      • Kreeften
      • Mosselen
      • Oesters
      • Overigen
      • Schelpen
    • Gerookte producten
      • Gerookte producten
      • Toon alles van Gerookte producten
      • Forel
      • Makreel
      • Overigen
      • Paling
      • Zalm
    • Diepvries
      • Diepvries
      • Toon alles van Diepvries
      • Convenience
      • Garnalen
      • Gerookte producten
      • Schaal- & schelpdieren
      • Verse vis
      • Weekdieren
    • Conserven / overigen /sushi
      • Conserven / overigen /sushi
      • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
      • Overigen
      • Sushi & Sushiproducten
      • Zeegroenten
      • Zuurwaren
    • Steur
    • Shockfresh
      • Shockfresh
      • Toon alles van Shockfresh
      • Bluefin tonijn
      • Yellowfin tonijn
    • Asian Fish Market
      • Asian Fish Market
      • Toon alles van Asian Fish Market
      • Bluefin shockfresh
      • Garnalen
      • Overigen / verpakkingen
      • Sushi en Sushiproducten
      • Yellowfin shockfresh
      • Yellowfin vers
    • Kaviaar
      • Kaviaar
      • Toon alles van Kaviaar
      • Caviaar (echte kaviaar)
      • Eitjes
      • Imitatie kaviaar
    • Vis&Innovatie
    • Vegan
  • Verse vis
    • Verse vis
    • Toon alles van Verse vis
    • Platvissen
    • Tonijn
    • Weekdieren
    • Witvis
    • Zalm
  • Schaal- & Schelpdieren
    • Schaal- & Schelpdieren
    • Toon alles van Schaal- & Schelpdieren
    • Coquilles
    • Garnalen
    • Krabben
    • Kreeften
    • Mosselen
    • Oesters
    • Overigen
    • Schelpen
  • Gerookte producten
    • Gerookte producten
    • Toon alles van Gerookte producten
    • Forel
    • Makreel
    • Overigen
    • Paling
    • Zalm
  • Diepvries
    • Diepvries
    • Toon alles van Diepvries
    • Convenience
    • Garnalen
    • Gerookte producten
    • Schaal- & schelpdieren
    • Verse vis
    • Weekdieren
  • Conserven / overigen /sushi
    • Conserven / overigen /sushi
    • Toon alles van Conserven / overigen /sushi
    • Overigen
    • Sushi & Sushiproducten
    • Zeegroenten
    • Zuurwaren
  • Steur
  • Shockfresh
    • Shockfresh
    • Toon alles van Shockfresh
    • Bluefin tonijn
    • Yellowfin tonijn
  • Asian Fish Market
    • Asian Fish Market
    • Toon alles van Asian Fish Market
    • Bluefin shockfresh
    • Garnalen
    • Overigen / verpakkingen
    • Sushi en Sushiproducten
    • Yellowfin shockfresh
    • Yellowfin vers
  • Kaviaar
    • Kaviaar
    • Toon alles van Kaviaar
    • Caviaar (echte kaviaar)
    • Eitjes
    • Imitatie kaviaar
  • Vis&Innovatie
  • Vegan
  •  
  • Visit
  • Nieuws
  • Blogs
  • Vis&Seizoen
  • Vis&Inspiratie
  • Contact
  • Over ons
    • Go back
    • Wie is Jan van As
    • Missie en visie
    • Historie
    • Hanos
  • Inloggen
  • Registreren
  • NL
    • Go back
    • English

Dit jaar gaan we je meer vertellen over de vis in de Noordzee. Wist jij dat er in onze Noordzee heel veel mooie, duurzame vis zwemt? We bieden onze Vis&Seizoen partners dit jaar dan ook een Noordzeevis cursus aan. De cursus bestaat uit 3 dagdelen, die je samen met 1 van je collega's kunt volgen. Tijdens deze dagen vertellen we je van alles over Noordzee vis, maar je moet natuurlijk ook zelf aan de slag. 

Geef je nu op via info@visenseizoen.nl, dan zien we je graag op 21 maart!

Partner worden

Verfijn op kenmerk

Contactgegevens

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 135
1051 LJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 582 99 90

E: vishandel@janvanas.nl

Over Jan van As

  • Werken bij Jan van As
  • Cookie instellingen
  • Specificaties PS in Foodservice

Certificaten

  • MSC
  • FSSC
  • ASC
  • SKAL

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen, exclusieve voordeelacties en het laatste nieuws.

© 2023 - Jan van As

Algemene voorwaarden Privacy Policy

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Terug naar boven