Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 140080_STUK_180GRAM |
Techniek | AQUACULTURE |
Een beter alternatief is de Schotse Loch Duart zalm. |
Vangstgebied | FAO 27 |
---|---|
Herkomst | Noorwegen |
Kweek open water. |
Kweek zalm kun je grillen, bakken, stomen, roken en zelfs rauw consumeren mits deze vers is. |
De gekweekte zalm is het hele jaar verkrijgbaar. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
zalm en producten op basis van zalm | M |
---|---|
Vis en producten op basis van vis | M |
Energie (kJ) | 807.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 194.00 |
Vet (gram) | 12.40 |
Verzadigd vet (gram) | 2.15 |
Suiker (gram) | 0.00 |
Zout (gram) | 0.16 |
Cholestoreol (gram) | 0.00 |
Proteinen (gram) | 20.50 |
Als de zalm niet geschubd is, dan moeten de kieuwen mooi rood van kleur zijn. Is de zalm wel geschubd dan is het aanwezige bloed in de kieuwen weggespoten door het water, en heeft daarom geen rode kleur meer. |