
Omschrijving
Zalmburger van pre rigor zalm. Pre rigor zalm is zalm die onmiddellijk na het slachten, alvorens de 'rigor mortis' of lijkstijfheid intreedt, wordt gefileerd. De zalm Salmo salar wordt gekweekt in Noorwegen. De zalmburger bevat 67% zalm en o.a. raapzaadolie, zout, citroen, peper en uipoeder.
Productinformatie
EAN Code: | 299020_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 299020_STUK |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen

Herkomst
Herkomst | Noorwegen |
---|
Vangsttechniek
Fabricage. |
Gastronomie
Lekker op een hamburgerbroodje met gebakken ui, tomaat en gerookte mayonaise. |
Beschikbaarheid
Is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
zalm en producten op basis van zalm | M |
---|---|
Vis en producten op basis van vis | M |
Voedingswaarden per 100 gram
Waarvan suikers | 0.01 |
---|---|
Energie kcal | 193.00 |
Energie kJ | 804.00 |
Zout | 1.60 |
Koolhydraten totaal | 0.60 |
Eiwit totaal | 18.40 |
Vet totaal | 13.00 |
Waarvan verzadigd vet | 1.60 |
Tip
In de pan of op de grill kort bakken of grillen. |