
Unagi kabayaki 9 oz AFM doos 5 kg diepvries 燒鰻魚
Bevroren unagi kabayaki of geroosterde palingfilet gemarineerd in soya saus. De palingfilet is wit/cremig van kleur met daaroverheen een caramelkleur ogende saus. (soya saus)
Omschrijving
Bevroren unagi kabayaki of geroosterde palingfilet gemarineerd in soya saus. De palingfilet is wit/crèmig van kleur met daaroverheen een caramelkleur ogende saus. (Soya saus) De palingfilet heeft een middel stevige bite en heeft een licht zoete smaak in zich. De filets zijn los gevroren (I.Q.F). Japanse sushi-paling wordt unagi genoemd en is een essentieel onderdeel van de Japanse keuken. Unagi heeft een heerlijke smaak, vooral wanneer deze gemarineerd en gegrild is. Unagi is het Japanse woord voor zoetwaterpaling. Unagi is een veelgebruikt ingrediënt in de Japanse keuken, vaak als kabayaki. Het moet niet worden verward met zoutwaterpaling, die in het Japans bekend staat als anago. Verder wordt aangenomen dat deze paling zich hetzelfde gedraagt als de paling zoals wij die kennen. Ook zij planten zicht voort in de zee. Kleine palingen trekken dan in scholen de zoetwater rivieren in om zich daar verder te ontwikkelen en te groeien. Volwassen palingen eten garnalen, insecten of kleine visjes.
Productinformatie
EAN Code: | 230560_OMDOOS |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 230560_OMDOOS |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen

Alternatieven
Hier is geen directe vervanger voor, je zult aan de slag moeten gaan met de gerookte paling. |
Herkomst
Herkomst | China |
---|---|
Vangstgebied | FAO 71 |
Vangsttechniek
Kweek |
Gastronomie
Ideaal als topping. |
Beschikbaarheid
Is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Maïs en producten op basis van maïs | M |
---|
Voedingswaarden per 100 gram
Waarvan verzadigd vet | 5.40 |
---|---|
Vet totaal | 15.70 |
Koolhydraten totaal | 3.60 |
Zout | 0.80 |
Waarvan suikers | 2.90 |
Energie kcal | 230.00 |
Energie kJ | 960.00 |
Eiwit totaal | 18.70 |
Certificering
Nee |
Tip
Laat de paling voor het maximale smaakgenot goed op kamertemperatuur komen. |