
MSC Kreeft Canner UHP heel 300-450 gr doos 4,54kg
UHP staat voor Ultra High Pressure wat bereikt wordt door een machine die onder hoge druk levende kreeften verwerkt. Canner kreeften zijn kleine kreeften (rauw) tussen de 300 en 450 gr.


Omschrijving
UHP staat voor Ultra High Pressure wat bereikt wordt door een machine die onder hoge druk levende kreeften verwerkt. De rauwe UHP kreeft wordt in tweeën gedeeld. Na de vangst verblijft de kreeft voor 24 uur in een bassin met koud zeewater, de kreeft wordt in deze periode gezuiverd en valt in een winterslaap. Na 24 uur gaat de kreeft in de UHP machine en wordt de druk heel langzaam opgevoerd naar 3000 bar. De kreeft wordt zo op een diervriendelijke manier gedoodt. De druk zorgt ervoor dat het vlees los komt van de schaal en makkelijk eruit te halen is. LET OP, het is en blijft een rauw product.
Productinformatie
EAN Code: | 230310_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 230310_STUK |
TECHNIEK | MARINE_FISHERY |
Seizoen

Alternatieven
Een goed alterntief is de levende kreeft of de hele UHP kreeft. |
Herkomst
Herkomst | Noord-westen van de Atlantische Oceaan. |
---|---|
Vangstgebied | FAO 21 |
Vangsttechniek
Voordat het hele proces begint worden de levende kreeften met 'pots' (korven) gevangen. |
Gastronomie
Je kunt de canner kreeften bereiden in de combisteamer of bakken in de pan. |
Beschikbaarheid
De UHP canner kreeften zijn het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Kreeft en producten van Kreeft | M |
---|---|
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren | M |
Voedingswaarden per 100 gram
Vet totaal | 2.00 |
---|---|
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Zout | 3.00 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kcal | 82.00 |
Waarvan verzadigd vet | 4.00 |
Energie kJ | 345.00 |
Eiwit totaal | 16.00 |
Certificering

Tip
De UHP kreeft heeft veel voordelen zoals 100% naturel en geen toevoegingen. Textuur, smaak en sappigheid zijn gelijk aan de levende kreeft. De kreeft wordt geproduceerd tijdens de beste vangstperiode waardoor kwaliteit en rendement niet hoger kunnen zijn. Er is 100% vlees opbrengst vanuit de kreeft, niets van het vlees blijft zitten. Geen uitval of derving, energie en tijdwinst, dus kostenbesparend. |