Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 510382_STUK_1000GRAM |
Bewaaradvies | Diepvriesproduct. Bewaren bij -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Niet consumeren na uiterste houdbaarheid. |
Een alternatief kan Pink, Coho of de Red Sockeye zalm zijn. |
Vangstgebied | FAO 67 |
---|---|
Herkomst | Grote Oceaan |
Kieuwnetten en zegen |
De Chum Zalm is een ondergewaardeerde soort. Dat komt hoofdzakelijk omdat de filet wat rubberachtig aanvoelt en licht oranje van kleur is, maar als je deze eet is deze verrassend goed. |
De koud gerookte chum is het hele jaar verkrijgbaar. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|---|
zalm en producten op basis van zalm | M |
Energie (kJ) | 500.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 117.00 |
Vet | 3.70 |
Verzadigd vet | 0.80 |
Suiker | 0.80 |
Zout | 2.50 |
Cholestoreol | 0.80 |
Proteinen | 19.50 |
Laat je door de kleur niet misleiden. Het warm roken van deze warm gerookte zalm duurt 8 uur. In het begin is de temperatuur in de rookkamer 35 �C en deze loopt langzaam op tot 72 �C. Dit langzame garingsproces resulteert in een heerlijk sappig stuk zalm. |