Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 200690_KG_KG |
Techniek | MARINE_FISHERY |
Als je geen witte koolvis kunt krijgen, kies dan voor de zwarte koolvis. |
Herkomst | Alaska |
---|---|
Vangstgebied | FAO 61 en 67 |
Witte koolvis wordt hoofdzakelijk gevangen door gebruik van de enkelvoudige trawl of door gebruik van de longline. |
De witte koolvis kan een traktatie zijn als deze zeer vers is. De witte koolvis kun je bakken, grillen en stomen. |
Het best seizoen waarin je deze vis kunt eten is in de maanden mei tot en met december. Deze vis zet haar eitjes af in de maanden februari tot april. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Energie (kJ) | 310.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 85.00 |
Vet (gram) | 0.80 |
Verzadigd vet (gram) | 0.10 |
Suiker (gram) | 0.00 |
Zout (gram) | 0.00 |
Cholestoreol (gram) | 0.00 |
Proteinen (gram) | 17.00 |
Witte koolvis heeft een groene huid met kleine loszittende schubben. Verwijder de kleine schubben. |