Masago red 500gr AFM diepvries 紅魚子

Masago red 500gr AFM diepvries 紅魚子

Masago (red,rood) wordt internationaal ook wel capelin caviar genoemd. Masago is een Japanse benaming voor de kuit die origineel afkomstig is van de smelt.

Omschrijving

Masago (red, rood) wordt internationaal ook wel capelin caviar genoemd. Masago is een Japanse benaming voor de kuit die origineel afkomstig is van de smelt. Smelt is familie van de zandspiering en komt voor in de wateren van de Oostzee en het noordelijk deel van de Atlantische Oceaan. Heeft een knapperig textuur met een prettige bite. De masago is gemaakt van een mix van 45% capelinkuit en 43% haringkuit.

Productinformatie

EAN Code: 230577_STUK
Brand: Jan van As
Product code: 230577_STUK
TECHNIEK MARINE_FISHERY

Seizoen

CAI018

Alternatieven

Gebruik als alternatief de tobiko.

Herkomst

Herkomst Polen, Ijsland,Noorwegen
Vangstgebied FAO 27

Vangsttechniek

Purse seining, zegenvisserij

Gastronomie

Ideaal voor topping gebruik op bijvoorbeeld sushi's.

Beschikbaarheid

Masago is het hele jaar verkrijgbaar.

Allergenen

Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten

Maïs en producten op basis van maïs M

Voedingswaarden per 100 gram

Energie (kJ) 433.00
Energie (kcal) 102.00
Vet (gram) 0.30
Verzadigd vet (gram) 0.10
Suiker (gram) 16.00
Zout (gram) 5.00
Koolhydraten 16.00
Proteinen (gram) 8.80

Tip

Na ontdooien kun je de masago gelijk eten.