Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 530050_STUK |
Bewaaradvies | Gekoeld bewaren. 0°C. tot 4°C. Niet consumeren na uiterste houdbaarheid. |
Als je geen hartige gerookte makreel kunt krijgen dan is wellicht een spekbokking een optie. |
Herkomst | Noordelijke Noordzee |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
De verse makreel wordt met de trawl techniek gevangen. |
De gerookte makreel is hartig en moet je uitsnijden. Het uitsnijden is niet meer dan dunne plakjes snijden, ook wel trancheren van de vis. Wees je ervan bewust dat de gerookte makreel een hoog zoutgehalte bezit. |
De gerookte makreel naturel is het hele jaar verkrijgbaar. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Energie (kJ) | 1340.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 323.00 |
Vet | 26.70 |
Verzadigd vet | 7.00 |
Eiwitten, dierlijk | 17.10 |
Suiker | 0.40 |
Zout | 0.63 |
Cholestoreol | 3.50 |
Gerookte makreel kan worden gerookt op 20-25�C dit noemt men koud roken. Warm roken doet men rond de 75�C. Bij warm roken moet je de temperatuur langzaam laten stijgen. |