Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 230461_STUK |
Techniek | MARINE_FISHERY |
Een goed alternatief is de Schotse, Hollandse of IJslandse langoustine. |
Herkomst | Ijsland |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
De Deense langoustine wordt hoofdzakelijk bevist door gebruik van de twinrig, korf, vallen. |
Deze shockfrozen langoustinestaarten zijn zeer smaakvol. Langoustine heeft een fantastisch zoete smaak in zich. Het darmkanaal moet altijd worden verwijderd. Langoustine kan je bakken, grillen en rauw consumeren. |
Je kunt deze 'shock frozen'staarten het gehele jaar door consumeren. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Kreeft en producten van Kreeft | M |
---|---|
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren | M |
Energie (kJ) | 310.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 74.00 |
Vet (gram) | 0.60 |
Verzadigd vet (gram) | 0.10 |
Suiker (gram) | 0.00 |
Zout (gram) | 0.80 |
Cholestoreol (gram) | 0.00 |
Proteinen (gram) | 17.60 |
Als je Deense langoustines hebt bemachtigd kijk dan goed naar de onderzijde van de staart. Is deze vlak en kan je deze makkelijk indrukken dan is deze warschijnlijk bevroren geweest en ontdooid. Verse langoustine heeft in de staart een bolling. |