Kreeftbitterbal Holtkamp doos 42st diepvries

Kreeftbitterbal Holtkamp doos 42st diepvries

"In deze kreeft bitterbal van Holtkamp zit 22% kreeft verwerkt. De mooie salpicon onderscheidt zich in kleur en door een fijne smaak. "

Omschrijving

In deze kreeft bitterbal van Holtkamp zit 22% kreeft verwerkt. De mooie salpicon onderscheidt zich in kleur en door een fijne smaak. Aan de basis ragout zijn de volgende ingrediënten toegevoegd: cognac, verse knoflook en basilicum.

Productinformatie

EAN Code: 250096_STUK
Brand: Jan van As
Product code: 250096_STUK
TECHNIEK INLAND_FISHERY

Seizoen

GKK005

Alternatieven

Een alternatief is de kreeft croquet van Holtkamp.

Herkomst

Herkomst Nederland
Vangstgebied FAO 27

Vangsttechniek

Korven

Gastronomie

Doet het goed als borrelhapje of onderdeel van bittergarnituur.

Beschikbaarheid

De kreeft bitterbal is het hele jaar door verkrijgbaar.

Allergenen

Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten

Tarwe en producten op basis van tarwe M
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren M
Eieren en producten op basis van eieren M
Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose) M
Noten (schaalvruchten) en producten op basis van noten M
Glutenbevattende granen M
Macadamiannoot en macadamiannootproducten K

Voedingswaarden per 100 gram

Energie kJ 4098.00
Koolhydraten totaal 1174.00
Eiwit totaal 743.00
Energie kcal 9788.00
Waarvan verzadigd vet 43.00
Vet totaal 137.00
Waarvan suikers 5.00
Zout 17.00

Tip

Laat voor een optimaal bakresultaat de bitterbal langzaam in de koeling ontdooien. Verhit de olie tot de juiste temperatuur en zorg dat de bitterballen voldoende ondergedompeld en los van elkaar liggen. Gebruik bij voorkeur arachide olie.