
Kreeftbitterbal Holtkamp doos 42st diepvries
"In deze kreeft bitterbal van Holtkamp zit 22% kreeft verwerkt. De mooie salpicon onderscheidt zich in kleur
en door een fijne smaak. "
Omschrijving
In deze kreeft bitterbal van Holtkamp zit 22% kreeft verwerkt. De mooie salpicon onderscheidt zich in kleur en door een fijne smaak. Aan de basis ragout zijn de volgende ingrediënten toegevoegd: cognac, verse knoflook en basilicum.
Productinformatie
EAN Code: | 250096_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 250096_STUK |
TECHNIEK | INLAND_FISHERY |
Seizoen

Alternatieven
Een alternatief is de kreeft croquet van Holtkamp. |
Herkomst
Herkomst | Nederland |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
Vangsttechniek
Korven |
Gastronomie
Doet het goed als borrelhapje of onderdeel van bittergarnituur. |
Beschikbaarheid
De kreeft bitterbal is het hele jaar door verkrijgbaar. |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Tarwe en producten op basis van tarwe | M |
---|---|
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren | M |
Eieren en producten op basis van eieren | M |
Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose) | M |
Noten (schaalvruchten) en producten op basis van noten | M |
Glutenbevattende granen | M |
Macadamiannoot en macadamiannootproducten | K |
Voedingswaarden per 100 gram
Energie kJ | 4098.00 |
---|---|
Koolhydraten totaal | 1174.00 |
Eiwit totaal | 743.00 |
Energie kcal | 9788.00 |
Waarvan verzadigd vet | 43.00 |
Vet totaal | 137.00 |
Waarvan suikers | 5.00 |
Zout | 17.00 |
Tip
Laat voor een optimaal bakresultaat de bitterbal langzaam in de koeling ontdooien. Verhit de olie tot de juiste temperatuur en zorg dat de bitterballen voldoende ondergedompeld en los van elkaar liggen. Gebruik bij voorkeur arachide olie. |