Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 230330_STUK |
Bewaaradvies | Diepvriesproduct. Bewaren bij -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Niet consumeren na uiterste houdbaarheid. |
Een goed alterntief is de levende kreeft. |
Vangstgebied | FAO 21 |
---|---|
Herkomst | Noord-westen van de Atlantische Oceaan. |
Voordat het hele proces begint worden de levende kreeften met 'pots' (korven) gevangen. |
Je kunt de canner kreeften bereiden in de combisteamer of bakken in de pan. |
De UHP kreeften zijn het hele jaar verkrijgbaar. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren | M |
---|---|
Kreeft en producten van Kreeft | M |
Energie (kJ) | 345.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 82.00 |
Vet (gram) | 2.00 |
Verzadigd vet (gram) | 0.40 |
Suiker (gram) | 0.00 |
Zout (gram) | 0.30 |
Cholestoreol (gram) | 0.00 |
Proteinen (gram) | 16.00 |
De UHP kreeft heeft veel voordelen zoals 100% naturel en geen toevoegingen. Textuur, smaak en sappigheid zijn gelijk aan de levende kreeft. De kreeft wordt geproduceerd tijdens de beste vangstperiode waardoor kwaliteit en rendement niet hoger kunnen zijn. Er is 100% vlees opbrengst vanuit de kreeft, niets van het vlees blijft zitten. Geen uitval of derving, energie en tijdwinst, dus kostenbesparend. |