Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 270322_KG_KG |
Techniek | MARINE_FISHERY |
Een alternatief is verse kabeljauw of anders schelvis. |
Vangstgebied | FAO 27 |
---|---|
Herkomst | IJslandse zee, Barentszzee. |
Hoofdzakelijk zijn het de lijnvangsten. |
IJslandse of Noorse kabeljauw zijn een traktatie. |
Bevroren kabeljauw is het hele jaar verkrijgbaar. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
kabeljauw en producten op basis van kabeljauw | M |
---|---|
Vis en producten op basis van vis | M |
Energie (kJ) | 366.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 87.00 |
Vet (gram) | 1.50 |
Verzadigd vet (gram) | 0.20 |
Suiker (gram) | 0.00 |
Zout (gram) | 0.23 |
Cholestoreol (gram) | 0.00 |
Proteinen (gram) | 18.00 |
Laat een bevroren product goed en rustig ontdooien, bij voorkeur op een rooster of een doek, zodat het niet meer in het eigen lekvocht komt. |