Haring/Brado MSC gerookt DV

Brado is een opengeslagen, koud gerookte haringfilet met vel. Koud roken wil zeggen: geruime tijd in de rookkast bij een temperatuur van ongeveer 27�C.
STUK 100GRAM

Omschrijving

Brado is een opengeslagen, koud gerookte haringfilet met vel. Koud roken wil zeggen: geruime tijd in de rookkast bij een temperatuur van ongeveer 27�C.

Productinformatie

Brand: Jan van As
Product code: 530900_STUK_100GRAM
Bewaaradvies Diepvriesproduct. Bewaren bij -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Niet consumeren na uiterste houdbaarheid.

Seizoen

HER006

Alternatieven

Stoombokking�(warmgerookt) en�spekbokking�(koudgerookt).

Herkomst

Vangstgebied FAO 27
Herkomst Noordoost Atlantische Oceaan, subvangstgebied: Noordzee of Noorse zee.

Vangsttechniek

Trawlnetten

Gastronomie

Er zijn veel verschillende varianten brado. Vraag je visspecialist om advies.

Beschikbaarheid

De brado is het hele jaar verkrijgbaar.

Allergenen

Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten

Vis en producten op basis van vis M
haring en producten op basis van haring M

Voedingswaarden per 100 gram

Energie (kJ) 1019.00
Energie (kcal) 245.00
Vet 19.00
Verzadigd vet 3.90
Suiker 0.00
Zout 0.96
Cholestoreol 0.50
Proteinen 18.10

Certificering

Ja

Tip

Als je niet handig bent met het schoonmaken van gerookte haring is de filet vorm (de brado) zeker aan te bevelen.