Hamvislever DV
Bevroren zeeduivel lever. De lever is vet en moet daarom ook lekker heet gebakken worden.
Omschrijving
Bevroren zeeduivel lever. De lever is vet en moet daarom ook lekker heet gebakken worden.
Productinformatie
EAN Code: | 200805_KG_KG |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 200805_KG_KG |
TECHNIEK | MARINE_FISHERY |
Seizoen
Alternatieven
Het alternatief is de verse zeeduivellever. |
Herkomst
Herkomst | Noorwegen |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
Vangsttechniek
Longline en staandwant, trawl kieuwnetten. |
Gastronomie
Het ligt aan de dikte van de lever, maar 3 minuten aan beiden kanten moet voldoende zijn voor een mooie cuisson. |
Beschikbaarheid
Is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Voedingswaarden per 100 gram
Waarvan verzadigd vet | 9.40 |
---|---|
Vet totaal | 59.00 |
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Zout | 0.10 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kcal | 553.00 |
Energie kJ | 2276.00 |
Eiwit totaal | 5.50 |
Tip
Kijk de lever goed na op bloed/bloedvaten en verwijder deze. |