Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 600540_STUK_800GRAM |
Bewaaradvies | Diepvriesproduct. Bewaren bij -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Niet consumeren na uiterste houdbaarheid. |
Het alternatief is de stokvis/bacalao. Deze is zongedroogd en minder zout. |
Vangstgebied | FAO 27 |
---|---|
Herkomst | Noorwegen |
Haken en lijnen, kieuwnetten,longline, purse seining of zegenvisserij. |
Om de gezouten kabeljauwfilets geschikt te maken voor consumptie moet je de filet verwateren, na gelang het receptuur of smaak. Zelfs na 48 uur heeft deze filet nog een pittige zoutsmaak. Gezouten kabeljauw kun je bakken, stomen, frituren en in de oven bereiden. |
De drooggezouten kabeljauwfilets zijn het hele jaar verkrijgbaar. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
kabeljauw en producten op basis van kabeljauw | M |
---|
Energie (kJ) | 304.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 72.00 |
Vet (gram) | 0.70 |
Verzadigd vet (gram) | 0.10 |
Suiker (gram) | 0.00 |
Zout (gram) | 0.23 |
Cholestoreol (gram) | 0.00 |
Proteinen (gram) | 16.40 |