Gestreepte zeebaars 1200-1500gr gestr en geschubd

De gestreepte is een smakelijke vis die geschikt is voor sushi en sashimi.
Sustainable fish icon Sustainable fish icon

Omschrijving

De gestreepte zeebaars is een smakelijke vis die geschikt is voor sushi en sashimi. De gestreepte zeebaars heeft een milde en zoete smaak die veel consumenten aanspreekt. Het voedsel wat deze zeebaars krijgt wordt onder duurzame omstandigheden geproduceerd. De gestreepte zeebaars wordt geteeld in een overdekte loods waar het water wordt gerecycled en de overtollige voedingsstoffen worden gecomposteerd en gerecycled op nabijgelegen velden. Bovendien wordt de energie voor de werking van de installatie gewonnen uit een grote windturbine. In de loods vindt ook de veredeling plaats, waar het water kan worden uitgewisseld tussen zoet en zout en dit wordt hergebruikt. Dit en het feit dat het voer van extreem hoge kwaliteit is, zorgt ervoor dat de jongen niet besmet zijn met ziekten of parasieten en daarom vrijgesteld zijn van de vriesplicht voor rauwe vis. Voer is één van de belangrijkste factoren voor een succesvolle kweek, waardoor de vis ook echt lekker smaakt. Daarom is het visvoer zo geselecteerd dat er een hoog eiwitgehalte aanwezig is en geen plantaardig materiaal, die de vis een nasmaak kan geven.

Productinformatie

EAN Code: 139030_KG_KG
Brand: Jan van As
Product code: 139030_KG_KG

Seizoen

BSS025

Alternatieven

Neem de biologische of de ASC gecertificeerde zeebaars.

Herkomst

Herkomst Denemarken
Vangstgebied FAO 5. Europa, Denemarken.

Vangsttechniek

Gesloten ras systeem.

Gastronomie

Gestreepte zeebaars is zeer geschikt om te verwerken in sushi.

Beschikbaarheid

Is het hele jaar verkrijgbaar.

Voedingswaarden per 100 gram

Waarvan suikers 0.00
Waarvan verzadigd vet 0.50
Vet totaal 2.30
Eiwit totaal 17.70
Koolhydraten totaal 0.00
Zout 0.17
Energie kJ 407.00
Energie kcal 97.00

Tip

In het voer is geen varkensbloed verwerkt, dit betekent dat de vis voldoet aan de eisen die voor zowel Koosjer als Halal producten worden gesteld.