
Caviar Siberian royal catch nr. 3 - 20gr
Perle caviar is afkomstig van de gekweekte Siberische steur, de acipenser baeri.


Omschrijving
Perle caviar is afkomstig van de gekweekte Siberische steur, de acipenser baeri. Perle caviar is afkomstig uit Italië en na alle waarschijnlijkheid zal de voeding en leefklimaat van de steur uiteindelijk het smaakverschil van de caviaar maken. Perle caviar smaakt nootachtig, zilt en is fris. Perle is qua smaak zeer te vergelijken met de Iraanse sevruga.
Productinformatie
EAN Code: | 600021_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 600021_STUK |
Seizoen

Alternatieven
De sevruga of de ocietra caviaar kunnen als alternatief gebruikt worden. Kaviaar heeft geen ongebruikelijke ingrediënten, ingewikkelde manipulaties en geen uitgebreide gerechten nodig. Kwaliteit wordt niet bepaald door prijs, maar door smaak. En aangezien bekend is dat de smaken anders zijn, is er een hele reeks voortreffelijke kuitkwaliteiten, van steur tot keta-zalm en snoek tot forel. |
Herkomst
Herkomst | Italië |
---|
Vangsttechniek
De steur wordt gekweekt in bassins op het land. Kwekerijen zitten onderanderen in België, Duitsland, Frankrijk , Spanje, Italië, Amerika, en China. |
Gastronomie
Met een lepeltje leg je een klein schepje op de muis van je gebalde vuist en lik je de caviaar tegen je gehemelte. |
Beschikbaarheid
Selection caviaar is het hele jaar door consumeerbaar. |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ) | 1034.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 248.00 |
Vet (gram) | 15.60 |
Verzadigd vet (gram) | 3.90 |
Suiker (gram) | 0.20 |
Zout (gram) | 3.50 |
Koolhydraten | 4.30 |
Proteinen (gram) | 23.70 |
Energie kJ | 1.03 |
Waarvan suikers | 2.00 |
Waarvan suikers | 2.00 |
Energie kcal | 248.00 |
Waarvan verzadigd vet | 39.00 |
Vet totaal | 156.00 |
Zout | 35.00 |
Koolhydraten totaal | 43.00 |
Eiwit totaal | 237.00 |
Tip
Om de smaak niet te schaden, mag de caviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is ideaal. Verse caviaar is geurloos. |