Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 600033_STUK |
Bewaaradvies | Gekoeld bewaren. 0°C. tot 4°C. Niet consumeren na uiterste houdbaarheid. |
De sevruga of de ocietra caviaar kunnen als alternatief gebruikt worden. Kaviaar heeft geen ongebruikelijke ingrediënten, ingewikkelde manipulaties en geen uitgebreide gerechten nodig. Kwaliteit wordt niet bepaald door prijs, maar door smaak. En aangezien bekend is dat de smaken anders zijn, is er een hele reeks voortreffelijke kuitkwaliteiten, van steur tot keta-zalm en snoek tot forel. |
Herkomst | Italië |
---|
De steur wordt gekweekt in bassins op het land. Kwekerijen zitten onderanderen in België, Duitsland, Frankrijk , Spanje, Italië, Amerika, en China. |
Met een lepeltje leg je een klein schepje op de muis van je gebalde vuist en lik je de caviaar tegen je gehemelte. |
Selection caviaar is het hele jaar door consumeerbaar. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Energie (kJ) | 1019.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 244.00 |
Vet (gram) | 15.10 |
Verzadigd vet (gram) | 2.90 |
Suiker (gram) | 0.20 |
Zout (gram) | 3.50 |
Cholestoreol (gram) | 3.20 |
Proteinen (gram) | 24.00 |
Om de smaak niet te schaden, mag de caviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is ideaal. Verse caviaar is geurloos. |