
Caviar selection blik 500gr
De selection caviaar is afkomstig van de steur Acipenser gueldenstaedtii en de steur Acipenser baeri, vertaald in het Engels (Danube sturgeon, Siberian sturgeon).


Omschrijving
De selection caviaar is afkomstig van de steur Acipenser gueldenstaedtii en de Acipenser baeri, vertaald in het Engels (Danube sturgeon,Siberian sturgeon). Door de samenvoeging varieert de kleur in zwart, bruin en groen. De grootte van de korrel is maximaal 1,5 mm en heeft een zachte schaal.
Productinformatie
EAN Code: | 600105_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 600105_STUK |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen

Alternatieven
Mocht u deze caviaar niet kunnen bemachtigen neem dan te vervanging de Baeri caviaar. Kaviaar heeft geen ongebruikelijke ingrediënten, ingewikkelde manipulaties en geen uitgebreide gerechten nodig. Kwaliteit wordt niet bepaald door prijs, maar door smaak. En aangezien bekend is dat de smaken anders zijn, is er een hele reeks voortreffelijke kuitkwaliteiten, van steur tot keta-zalm en snoek tot forel. |
Herkomst
Herkomst | Duitsland |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27,37 |
Vangsttechniek
De steur wordt gekweekt in bassins op het land. Deze kwekerijen zit in Duitsland. |
Gastronomie
Met een lepeltje leg je een klein schepje op de muis van je gebalde vuist en lik je de caviaar tegen je gehemelte. |
Beschikbaarheid
Perle caviaar is het hele jaar door verkrijgbaar. |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Voedingswaarden per 100 gram
Waarvan verzadigd vet | 4.11 |
---|---|
Vet totaal | 15.23 |
Koolhydraten totaal | 4.54 |
Zout | 3.00 |
Waarvan suikers | 0.60 |
Energie kcal | 257.00 |
Energie kJ | 1075.00 |
Eiwit totaal | 25.60 |
Tip
Om de smaak niet te schaden, mag de caviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is ideaal. Verse caviaar is geurloos. |