Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 600101_STUK |
Techniek | AQUACULTURE |
Mocht u deze caviaar niet kunnen bemachtigen neem dan te vervanging de Baeri caviaar. Kaviaar heeft geen ongebruikelijke ingrediënten, ingewikkelde manipulaties en geen uitgebreide gerechten nodig. Kwaliteit wordt niet bepaald door prijs, maar door smaak. En aangezien bekend is dat de smaken anders zijn, is er een hele reeks voortreffelijke kuitkwaliteiten, van steur tot keta-zalm en snoek tot forel. |
Herkomst | Duitsland |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27,37 |
De steur wordt gekweekt in bassins op het land. Deze kwekerijen zit in Duitsland. |
Met een lepeltje leg je een klein schepje op de muis van je gebalde vuist en lik je de caviaar tegen je gehemelte. |
Perle caviaar is het hele jaar door verkrijgbaar. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Energie (kJ) | 1075.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 267.00 |
Vet (gram) | 15.23 |
Verzadigd vet (gram) | 4.11 |
Suiker (gram) | 0.60 |
Zout (gram) | 3.00 |
Cholestoreol (gram) | 4.54 |
Proteinen (gram) | 25.60 |
Om de smaak niet te schaden, mag de caviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is ideaal. Verse caviaar is geurloos. |