Caviar selection 30gr

Caviar selection 30gr

De selection caviaar is afkomstig van de steur Acipenser gueldenstaedtii en de steur Acipenser baeri, vertaald in het Engels (Danube sturgeon, Siberian sturgeon).

Omschrijving

De selection caviaar is afkomstig van de steur Acipenser gueldenstaedtii en de Acipenser baeri, vertaald in het Engels (Danube sturgeon,Siberian sturgeon). Door de samenvoeging varieert de kleur in zwart, bruin en groen. De grootte van de korrel is maximaal 1,5 mm en heeft een zachte schaal.

Productinformatie

EAN Code: 600101_STUK
Brand: Jan van As
Product code: 600101_STUK
TECHNIEK AQUACULTURE

Seizoen

CAV007

Alternatieven

Mocht u deze caviaar niet kunnen bemachtigen neem dan te vervanging de Baeri caviaar. Kaviaar heeft geen ongebruikelijke ingrediënten, ingewikkelde manipulaties en geen uitgebreide gerechten nodig. Kwaliteit wordt niet bepaald door prijs, maar door smaak. En aangezien bekend is dat de smaken anders zijn, is er een hele reeks voortreffelijke kuitkwaliteiten, van steur tot keta-zalm en snoek tot forel.

Herkomst

Vangstgebied FAO 27,37
Herkomst Duitsland

Vangsttechniek

De steur wordt gekweekt in bassins op het land. Deze kwekerijen zit in Duitsland.

Gastronomie

Met een lepeltje leg je een klein schepje op de muis van je gebalde vuist en lik je de caviaar tegen je gehemelte.

Beschikbaarheid

Perle caviaar is het hele jaar door verkrijgbaar.

Allergenen

Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten

Vis en producten op basis van vis M

Voedingswaarden per 100 gram

Energie (kJ) 1075.00
Energie (kcal) 267.00
Vet (gram) 15.23
Verzadigd vet (gram) 4.11
Suiker (gram) 0.60
Zout (gram) 3.00
Koolhydraten 4.54
Proteinen (gram) 25.60
Energie kJ 1.08
Energie kcal 267.00
Waarvan verzadigd vet 411.00
Vet totaal 1523.00
Waarvan suikers 6.00
Zout 3.00
Koolhydraten totaal 454.00
Eiwit totaal 256.00

Tip

Om de smaak niet te schaden, mag de caviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is ideaal. Verse caviaar is geurloos.