
Caviar Royal Belgium White Pearl 50gr
Deze kaviaar eitjes zijn afkomstig van de steur.


Omschrijving
Deze kaviaar eitjes zijn afkomstig van de steur. De albino sterlet steur (Acipenser ruthenus (variëteit albino)) is minstens 4 jaar oud. De eitjes hebben een diameter tussen de 2,2 en 2,7 mm. De afgelopen tien jaar heeft de producent een eigen broedstock van verschillende steursoorten opgebouwd. Alle steuren die gebruikt worden voor deze kaviaar komen uit eigen kweek en worden gevoed met samengestelde voeding uit eigen productie. De productent controleert met echografie bij elke steur zeer precies de kwaliteit van de eitjes. Enkel steuren met de perfecte ei-kwaliteit worden gebruikt. Veel topchefs in België maken gebruik van deze kaviaar.
Productinformatie
EAN Code: | 600145_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 600145_STUK |
Seizoen

Alternatieven
Imperial, oscietra, sevruga of de beluga. |
Herkomst
Vangstgebied | FAO 5. België. |
---|---|
Herkomst | België |
Vangsttechniek
Gesloten recirculatiesysteem (RAS). |
Gastronomie
De smaak van de eitjes is ziltig, gevolgd door een rijke, romige smaak met een aangename subtiele nasmaak. De eitjes zijn rijk aan Omega-3 vetzuren. |
Beschikbaarheid
Is het gehele jaar door te verkrijgen. |
Voedingswaarden per 100 gram
Energie kcal | 256.00 |
---|---|
Eiwit totaal | 25.00 |
Eiwit totaal | 25.00 |
Koolhydraten totaal | 1.00 |
Koolhydraten totaal | 1.00 |
Zout | 37.00 |
Zout | 3.70 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kJ | 1.07 |
Energie kJ | 1070.00 |
Vet totaal | 17.00 |
Vet totaal | 17.00 |
Waarvan verzadigd vet | 48.00 |
Waarvan verzadigd vet | 4.80 |
Energie kcal | 256.00 |
Certificering
Nee | |
Nee | |
Nee | |
Nee |
Tip
Om de smaak niet te schaden, mag de kaviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is ideaal. |