
Omschrijving
Deze kaviaar eitjes zijn afkomstig van de steur. De Beluga steur (Huso Huso) is minstens 18 jaar oud. De eitjes hebben een diameter tussen de 2,2 en 2,7 mm. De afgelopen tien jaar heeft de productent een eigen broedstock van verschillende steursoorten opgebouwd. Alle steuren die gebruikt worden voor deze kaviaar komen uit eigen kweek en worden gevoed met samengestelde voeding uit eigen productie. De producent controleert met echografie bij elke steur zeer precies de kwaliteit van de eitjes. Enkel steuren met de perfecte ei-kwaliteit worden gebruikt. Veel topchefs in België maken gebruik van deze kaviaar.
Productinformatie
EAN Code: | 600148_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 600148_STUK |
Video
Seizoen

Alternatieven
Imperial, oscietra, sevruga of de white pearl. |
Herkomst
Vangstgebied | FAO 5. België. |
---|---|
Herkomst | België |
Vangsttechniek
Gesloten recirculatiesysteem (RAS). |
Gastronomie
De kaviaar heeft een delicate ziltige smaak gevolgd door rijke, boterachtige en romige toetsen met een ongelooflijke verfijnde nasmaak. |
Beschikbaarheid
Is het gehele jaar door te verkrijgen. |
Voedingswaarden per 100 gram
Energie kcal | 256.00 |
---|---|
Eiwit totaal | 25.00 |
Eiwit totaal | 25.00 |
Koolhydraten totaal | 1.00 |
Koolhydraten totaal | 1.00 |
Zout | 37.00 |
Zout | 3.70 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kJ | 1.07 |
Energie kJ | 1070.00 |
Vet totaal | 17.00 |
Vet totaal | 17.00 |
Waarvan verzadigd vet | 48.00 |
Waarvan verzadigd vet | 4.80 |
Energie kcal | 256.00 |
Certificering
Nee | |
Nee | |
Nee | |
Nee |
Tip
Om de smaak niet te schaden, mag de kaviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is ideaal. |