
Bearnaise saus 6 x 200gr
Bearnaise- of Béarnaisesaus is een saus die in de 19e eeuw in Frankrijk ‘per ongeluk’ is ontstaan in één van de destijds meest prestigieuze restaurants ( Le Pavillon Henri IV) van Parijs. De saus is gemaakt van opgeklopte boter en eigeel met toevoeging van een gastrique, bestaande uit wijn, azijn, dragon, mignonettes, kervel, bouquet garni en sjalotten.
Omschrijving
Bearnaise- of Béarnaisesaus is een saus die in de 19e eeuw in Frankrijk ‘per ongeluk’ is ontstaan in één van de destijds meest prestigieuze restaurants ( Le Pavillon Henri IV) van Parijs. De saus is gemaakt van opgeklopte boter en eigeel met toevoeging van een gastrique, bestaande uit wijn, azijn, dragon, mignonettes, kervel, bouquet garni en sjalotten.
Productinformatie
EAN Code: | 681027_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 681027_STUK |
Seizoen

Alternatieven
Er is geen kant en klaar alternatief. |
Herkomst
Herkomst | Frankrijk |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
Vangsttechniek
Fabricage. |
Gastronomie
Je kunt de saus opwarmen in de magnetron (2 minuten op 800 w, of in de au-bain-marie (10 minuten) of in een pannetje op laag vuur (5 minuten). |
Beschikbaarheid
Is het hele jaar verkrijgbaar. |