Bearnaise saus 6 x 200gr

Bearnaise saus 6 x 200gr

Bearnaise- of Béarnaisesaus is een saus die in de 19e eeuw in Frankrijk ‘per ongeluk’ is ontstaan in één van de destijds meest prestigieuze restaurants ( Le Pavillon Henri IV) van Parijs. De saus is gemaakt van opgeklopte boter en eigeel met toevoeging van een gastrique, bestaande uit wijn, azijn, dragon, mignonettes, kervel, bouquet garni en sjalotten.

Omschrijving

Bearnaise- of Béarnaisesaus is een saus die in de 19e eeuw in Frankrijk ‘per ongeluk’ is ontstaan in één van de destijds meest prestigieuze restaurants ( Le Pavillon Henri IV) van Parijs. De saus is gemaakt van opgeklopte boter en eigeel met toevoeging van een gastrique, bestaande uit wijn, azijn, dragon, mignonettes, kervel, bouquet garni en sjalotten.

Productinformatie

EAN Code: 681027_STUK
Brand: Jan van As
Product code: 681027_STUK

Seizoen

BNS001

Alternatieven

Er is geen kant en klaar alternatief.

Herkomst

Herkomst Frankrijk
Vangstgebied FAO 27

Vangsttechniek

Fabricage.

Gastronomie

Je kunt de saus opwarmen in de magnetron (2 minuten op 800 w, of in de au-bain-marie (10 minuten) of in een pannetje op laag vuur (5 minuten).

Beschikbaarheid

Is het hele jaar verkrijgbaar.