Anna Dutch caviar gold Osetra125gr

Anna Dutch caviar gold Osetra125gr

De Osetra-steur is op een bepaalde manier de meest interessante steur aangezien deze vis de grootste variatie aan eitjes kent wat betreft grootte, kleur en smaak. De kaviaar heeft een kenmerkende, bijna nootachtige smaak.
STUK

Omschrijving

De Osetra-steur is op een bepaalde manier de meest interessante steur aangezien deze vis de grootste variatie aan eitjes kent wat betreft grootte, kleur en smaak. De kaviaar heeft een kenmerkende, bijna nootachtige smaak. De korrel heeft een grote van 3,2 tot 3,5 mm, de kleur is van donker olijfkleurig tot donkerbruin.

Productinformatie

Brand: Jan van As
Product code: 600080_STUK
Bewaaradvies Gekoeld bewaren. 0­°C. tot 4°C. Niet consumeren na uiterste houdbaarheid.

Seizoen

CAV009

Alternatieven

Een goed alternatief is de Caviaar Selection / Acipenser gueldenstaedtii /Acipenser baerii.

Herkomst

Vangstgebied FAO 27
Herkomst Nederland

Vangsttechniek

De steuren worden gekweekt in bassins op het land die zich in Nederland bevinden.

Gastronomie

Met een lepeltje leg je een klein schepje op de muis van je gebalde vuist en lik je de caviaar op.

Beschikbaarheid

Is het hele jaar verkrijgbaar.

Allergenen

Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten

Vis en producten op basis van vis M

Voedingswaarden per 100 gram

Energie (kJ) 1052.00
Energie (kcal) 252.00
Vet (gram) 17.90
Verzadigd vet (gram) 4.06
Suiker (gram) 0.20
Suiker (gram) 0.00
Zout (gram) 3.75
Cholestoreol (gram) 4.00
Proteinen (gram) 24.60

Tip

Om de smaak niet te beïnvloeden, mag de kaviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is daarom ideaal voor het consumeren. Verse caviaar is geurloos.