Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 600080_STUK |
Bewaaradvies | Gekoeld bewaren. 0°C. tot 4°C. Niet consumeren na uiterste houdbaarheid. |
Een goed alternatief is de Caviaar Selection / Acipenser gueldenstaedtii /Acipenser baerii. |
Vangstgebied | FAO 27 |
---|---|
Herkomst | Nederland |
De steuren worden gekweekt in bassins op het land die zich in Nederland bevinden. |
Met een lepeltje leg je een klein schepje op de muis van je gebalde vuist en lik je de caviaar op. |
Is het hele jaar verkrijgbaar. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Energie (kJ) | 1052.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 252.00 |
Vet (gram) | 17.90 |
Verzadigd vet (gram) | 4.06 |
Suiker (gram) | 0.20 |
Suiker (gram) | 0.00 |
Zout (gram) | 3.75 |
Cholestoreol (gram) | 4.00 |
Proteinen (gram) | 24.60 |
Om de smaak niet te beïnvloeden, mag de kaviaar vooral niet in contact komen met metaalsoorten. Een glazen, gouden of ivoren lepeltje is daarom ideaal voor het consumeren. Verse caviaar is geurloos. |